Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komínové systémy s keramickými vložkami společnosti Dennert

Dennert nabízí prefabrikované stavební díly, které jsou zaměřené na výstavbu rodinných domů a bytovou výstavbu. Mezi hlavní portfolio patří také komínové systémy s keramickými vložkami.

Speciální izolace

Pro komín NT 30 byla vyvinuta individuální izolace z minerální fáze ve formě izolačních vložek, které jsou nehořlavé a odpuzující vodu. Zajišťují dlouhodobý a optimální provoz systému.

Vyzkoušená kvalita

Komín NT 30 je vyzkoušen Zkušebním institutem pro stavební techniku v Berlíně (Institut fuer Bautechnik-Berlin). Náš komín byl ohodnocen jako „necitlivý na vlhkost“ a je doporučen i pro stavby s moderními plynovými topnými systémy.

Prefabrikát komínové paty

Čistící dvířka, kondenzační odtok, revizní dvířka atd. Ve výrobě zhotovená komínová pata, resp. Sokl již obsahuje požadované prvky. Prefabrikát soklu bude vyroben podle vašich požadavků, dodán a uložen na určené místo.

Kompletní balík NT 30

Dennert dodá komín NT 30 jako kompletní stavebnici se potřebným příslušenstvím. Jednoduchou montáží ušetříte čas.

Komínové systémy NTB společnosti DENNERT
Komínové systémy NTB společnosti DENNERT

Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 
Reklama