Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stříbrná medaile za unikátní výrobek weber.rep surface

V soutěži Známka kvality výrobek – technologie pro stavebnictví a architekturu 2017 získal Weber stříbrné ocenění za vysprávkovou maltu na beton s antikorozními účinky weber.rep surface.

Weber - stříbrná medaile za vysprávkovou maltu na beton s antikorozními účinky weber.rep surface
Weber - stříbrná medaile za vysprávkovou maltu na beton s antikorozními účinky weber.rep surface

Tento špičkový materiál je unikátní tím, že spojuje tři funkce do jednoho výrobku: Je určen pro opravy betonu, chrání proti korozi, a tím vším prodlužuje životnost stavby. Výrok poroty: "Za zjednodušení technologického postupu při úpravách železobetonových konstrukcí s nutností ošetření korodované výztuže."

Weber si získaného ocenění velmi váží a děkuje organizátorům, vypisovatelům a porotě soutěže. Tuto cenu Weber obdržel dne 2. března na slavnostním udílení Známek kvality 2017 pro výrobky a technologie pro stavitelství a architekturu.

Známky kvality zvyšují znalosti o kvalitě a způsobu využití špičkový výrobků – technologií nabízených na českém trhu. Tato soutěž usiluje o podporu kvalitních, inovativních produktů a technologií pro stavitelství a architekturu. Porotci hodnotí přínos, úroveň technické dokumentace a způsob aplikace produktů do staveb a podporu výrobků pro BIM katalogy. Získaná ocenění jsou po dobu pěti let promítnuta do hodnocení ratingu RABF – udělování známek organizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama