Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěžte a postavte dům budoucnosti se společností Wienerberger

Vytvořte architektonický ideový návrh rodinného domu, který odpovídá parametrům pro projektování a výstavbu rodinných domů po roce 2020, a získejte první cenu od společnosti Wienerberger a Tondach v hodnotě 150 000 Kč.

Architektonická soutěž e4 společnosti Wienerberger
Architektonická soutěž e4 společnosti Wienerberger

Společnost Wienerberger si vás dovoluje pozvat k účasti v ideové architektonické soutěži e4 cihlový dům budoucnosti, která byla vyhlášena dne 24. 2. 2017.

Vytvořte architektonický ideový návrh rodinného domu, který odpovídá parametrům pro projektování a výstavbu rodinných domů po roce 2020 a je v souladu s ideou konceptu e4 společnosti Wienerberger.

Do architektonické soutěže „e4 – cihlový dům budoucnosti“ je zakomponována myšlenka konceptu e4, který shrnuje kvality bydlení v domech s keramickou obálkou. Koncept e4 představuje vizi společnosti Wienerberger pro ekologické a do budoucna orientované, moderní bydlení z pálených stavebních materiálů – cihelného systému Porotherm, střešní krytiny Tondach případně lícového zdiva Terca.

Koncept e4 je postaven na čtyřech základních pilířích:

  • Energie – cihlový dům s téměř nulovou spotřebou energie bez dodatečného zateplení.
  • Ekologie – přírodní materiály (pálená hlína), bez klimatizace, zdravotně komfortní vnitřní klima cihelných domů.
  • Ekonomika – výhodná a efektivní investice.
  • Emoce – individuální architektura.

Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama