Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kalksandstein CZ se účastní fóra realitních, stavebních a investičních příležitostí FINPEX

FINPEX je zaměřený na vzájemný dialog účastníků investičního, stavebního a realitního trhu, je příležitostí k setkání a prezentace podnikatelů, představitelů měst a obcí Plzeňského kraje s vedením Kraje a zástupce státu.



Letošní 9. ročník FINPEXU nabízí odborné workshopy a během jeho konání veřejnosti jsou otevřené zajímavé stavby. Hlavní program fóra, na němž se na výstavních panelech prezentují podnikatelé a společnosti převážně z oblasti stavebnictví, realit a investic, se odehrál 4. října v Měšťanské besedě v Plzni. Následující den, tedy 5. října, byla slavnostně zahájena Expozice FINPEX v Obchodním centru Plzeň PLAZA, kde naše společnost Kalksandstein CZ s.r.o. má také své místo.

Expozice bude otevřena do 5. listopadu. Odborným garantem akce je Okresní hospodářská komora Plzeňsko. Dalšími spolupořadateli jsou: Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků v ČR, Svaz podnikatelů ve stavebnictví a Obec architektů.


Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss
logo Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss

Kalksandstein CZ s.r.o. - výroba a prodej vápenopískových cihel. Jejím hlavním cílem je poskytovat odborné poradenství v oblasti stavebních hmot a technologií pro nejstaršího výrobce vápenopískových cihel Zapf Daigfuss. Naši odborníci Vám poradí se všemi ...

 
 
Reklama