Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na FOR ARCH za studenty i Josefem Dostálem

Ve dnech 20. až 24. 9. 2016 se v Praze bude konat mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH. V rámci doprovodného programu veletrhu proběhne Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO, která letos vstoupila do jubilejního 20. ročníku.



Společnost LB Cemix si kulaté výročí soutěže nemohla nechat ujít a jako hlavní partner projektu se podílela na přípravách programu finálového klání.

A jaké si tentokrát Cemix přichystal úkoly pro mladé řemeslníky?

Ve středu 21. 9. od 10 hodin budou nanášet pastovité omítky Cemix Cemroll, vyzkouší si barevné provedení zatíraných a rýhovaných omítek a návštěvníkům předvedou vylévání podlahy stěrkou NIVELA EASY. Zcela novou a pro studenty atraktivní disciplínou bude kreativní ztvárnění omítek pomocí aktuální novinky v sortimentu značky Cemix – produktové řady s názvem MAGIC DECOR. Úkolem studentů bude vytvořit přes šablonu DECOR imitaci cihelného a kamenného obkladu. Ruční nanášení sádrové omítky na fragment cihlové stěny pak bude k vidění 22. 9. na konci dopoledního bloku.

V pátek 23. 9. vše slavnostně završí autogramiáda s dvojnásobným medailistou z Ria Josefem Dostálem, který závodí s lodí v barvách značky Cemix a je tváří Fachmanklubu. Nenechte si ujít tuto akci, která startuje v pátek v 15:30 hod. v hale č. 6!

Podrobný program.
 
 
Reklama