Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyšel nový Pro Profi magazín Divize lepidel Henkel ČR

Před zahájením Mistrovství světa v ledním hokeji vydala Divize lepidel Henkel ČR další číslo svého zákaznického časopisu Pro Profi magazín. Tradiční spojení s hokejovým šampionátem se i letos opírá o skutečnost, že značka stavební chemie Ceresit je už poosmé oficiálním sponzorem MS v ledním hokeji.

Silným tématem nového vydání PPM jsou fasádní systémy Ceresit – čtenáři se například dozví o inovovaných odstínech Colours of Nature, které nabízí nové odstíny fasádních omítek a nátěrů a vysokou odolnost proti UV záření. Nechybí ani zajímavá reference a představení vlastností mozaikových omítek Ceresit CT 77 Mosaics of the World® .


Své místo v časopisu mají pravidelně i novinky, letos to jsou nové PU pěny Ceresit TS 70 MEGA, superrychlý sanitární silikon Ceresit CS 125 Express či obnovovač silikonu Ceresit RE-NEW. Připomenuta je také novinka z loňského podzimu - interiérové finální sádrové stěrky Ceresit. Závěr patří novým profesionálním aplikačním videím s produkty Ceresit, která usnadňují přípravu povrchu podlah či stěn před pokládkou obkladů a dlažeb v koupelně.

Nové vydání Pro profi magazínu Divize lepidel Henkel ČR ve formátu PDF si můžete stáhnout na stránkách www.ceresit.cz v sekci Ke stažení.


Přílohy


 
 
Reklama