Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hilti garantuje opravu stroje za 3 dny nebo zdarma

1. den stroj přepraví, 2. den stroj opraví, 3. den stroj doručí. Pokud to Hilti nestihne, má zákazník opravu zdarma.

Společnost Hilti je na stavebním trhu známá jako dodavatel kvalitního stavebního nářadí. Přes bourací kladiva, laserové systémy až po kotvy, vždy si stojí za svým korporátním motem: Splní nejvyšší nároky.
To dodržuje i v kvalitě. Pokud se však stroj z jakéhokoli důvodu porouchá, nabízí Hilti bezkonkurenční servisní služby.

Revoluční servisní příslib: Váš stroj opravíme za 3 dny nebo zdarma.

Hilti si je plně vědoma, že firmy potřebují mít své stroje neustále v pohotovosti. Každý prostoj způsobený výpadkem vybavení stojí čas i peníze. Po uplynutí dvouletého beznákladového období nabízí Hilti revoluční slib: 3 dny nebo zdarma. Během servisu zaručuje mimořádnou rychlost díky dlouhodobě odzkoušenému procesu: 1. den přepraví, 2. den opraví a 3. den doručí. Pokud trvá oprava déle než 3 pracovní dny, zákazník má vše zadarmo. Samozřejmostí je dlouhodobá spolupráce s prověřeným dopravcem, stejně jako vyškolení Hilti technici, kteří používají jen originální náhradní díly.

Až 2 roky bez nákladů

Na stavbě se může přihodit ledacos. Pád laseru z lešení, přeseknutí kabelu bruskou, přejetí bouracího kladiva bagrem, nebo jen opotřebení uhlíků. Po dobu až dvou let od nákupu se Hilti na důvody neptá. Stačí přinést porouchaný stroj a Hilti jej bezplatně opraví. Bez otázek, bez žádného papírování, bez nákladů za dopravu. Všechny stroje lze jednoduše dohledat podle výrobního čísla a přímo spárovat s majitelem.

Výrobní vady pokryty

Stane-li se, že stroj přestane fungovat z důvodu výrobní vady, Hilti nese veškeré náklady. Ať už z důvodu vadného materiálu, nebo výrobní závadou, Hilti stroj bezplatně opraví, nebo přímo vymění. Jen tak.

 
 
Reklama