Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Většina výstavních ploch na veletrh FOR ARCH je již vyprodána

FOR ARCH si v meziročním srovnání vede nebývale dobře a volných prostor rapidně ubývá. V tuto chvíli jsou již vyprodány více než dvě třetiny výstavních ploch.

Veletrhu se navíc zúčastní jak tradiční vystavovatelé, tak firmy, které v posledních několika letech neměly o prezentaci na podobných akcích zájem. V pořadí sedmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 20. až 24. září na ploše areálu PVA EXPO PRAHA.

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2016 si vede rekordně dobře a je o něj mezi vystavovateli obrovský zájem. Dle aktuálních informací jsou již tři pětiny výstavních ploch vyprodané. V meziročním srovnání narostl počet vystavovatelů o plných 35 procent. Výsledkem sice nebude významně větší veletrh, jelikož kapacita výstaviště PVA EXPO PRAHA byla naplněna již v roce 2015, avšak účastníci budou mít více času na samotnou přípravu, což pomůže zvednout laťku kvality ještě o stupínek výš než doposud. Zároveň jde také o jasný signál potenciálním či váhajícím vystavovatelům, aby neodkládali poptávku účasti na později, neboť volných ploch rapidně ubývá. Na sedmadvacátém ročníku veletrhu FOR ARCH se budou prezentovat také firmy ze zahraničí.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama