Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lehké keramické kamenivo Liapor: nakupujte přímo od výrobce

Lehké keramické kamenivo Liapor má široké možnosti využití ve stavebnictví, v zahradnictví, pro dekorační i posypové účely. Vyberte si z naší nabídky a objednejte on-line, nebo kupte v obchodní síti.

Lehké keramické kamenivo Liapor se vyznačuje celou řadou pozitivních vlastností, které běžná kameniva nemají. Díky tomu má široké možnosti využití ve stavebnictví, v zahradnictví, pro dekorační i posypové účely. Vyberte si kamenivo Liapor z naší nabídky a objednejte si ho on-line na http://obchod.liapor.cz/, nebo zakupte v naší rozsáhlé obchodní síti.

Vlastnosti kameniva Liapor

Liapor je velmi lehký granulát vyráběný expandováním přírodního jílu. Svou podstatou se Liapor řadí mezi keramické hmoty, které jsou jedním z nejstarších a nejosvědčenějších stavebních materiálů. Díky zpracování (expandováním v rotačních pecích při vysokých teplotách) ale získává k základním vlastnostem keramických materiálů, jako je pevnost, malá nasákavost, stálost, zdravotní nezávadnost ještě další výhody - velmi nízká objemová hmotnost a vynikající tepelně izolační schopnosti. Liapor se vyznačuje granulovanou formou s téměř kulovitými zrny s vnitřní stejnoměrnou pórovitou strukturou a uzavřeným slinutým povrchem. Tato granulovaná forma umožňuje jeho aplikaci v mnoha oblastech stavebnictví, ale i v řadě dalších oborů.

Sortiment kameniva Liapor

V současné době nabízíme tento sortiment lehkého keramického kameniva:
  • Liapor - pro široké využití ve stavebnictví (suché rekonstrukce podlah,
    izolační obsypy bazénů, zakládání rodinných domů,...)
  • Liaflor - zahradnické a dekorační účely
  • Lidrain - pro zelené střechy
  • Zimní posyp Liapor

Sortiment kameniva Liapor dodáváme v pytlích (můžete zakoupit on-line), v Big bagu (1m3), nebo volně ložený.
Pro bližší informace a individuální cenové nabídky kontaktujte našeho obchodně-technického poradce.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama