Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stropní systémy jako efektivní prvky spořící energii a stavební náklady

Všechny stropy od Dennerta se vyznačují vynikajícími hlukově a tepelně izolačními vlastnostmi. Současně jsou vybaveny moderními technologiemi pro integrované vytápění a chlazení nebo vzduchotechniku.

Jako systémy mezipodlažních stropů extra třídy jsou vyráběny za trvalé kontroly kvality. Stropnice DX pro rovinné nepředepnuté stropy lze uplatnit téměř všude. Na každé stavbě mají několik společných významných znaků: dílce se nechají usadit rychle, úsporně a jednoduše, bez složité montáže. Pro elektroinstalaci a vestavbu moderních klimatizačních systémů jsou stropní dílce od firmy Dennert vybaveny již z výroby odpovídajícími zařízeními.

Užitím DX-Therm-stropnic se šetří při hrubé stavbě a dodělávkách i během vlastního vytápění. Spojením topného a chladicího systému není třeba doplňkového drahého klimatizačního zařízení.

DX-Air stropní desky jsou již z výroby připraveny pro případnou pozdější vestavbu větracího zařízení. V desce zabudovaný systém dutých kanálů je vhodný pro zavedení vedení klimatizačních zařízení, která jsou na trhu běžně k dostání. Vývody pro přívodné a odvodné potrubí jsou v DX-Air též zohledněny a připraveny z výroby.


Požadované architektonické nebo statické detaily (napojení schodiště, integrované překlady, otvory pro vestavné reflektory apod.) se integrují do masivních stropních prvků přímo ve výrobním závodě, což také optimalizuje dobu výstavby a šetří peníze.


Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 
Reklama