Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mezinárodní konference 22. BETONÁŘSKÉ DNY 2015

Konference je spojená s výstavou BETON 2015. Betonářské dny budou ale především výroční bilanční konferenční akcí, která si klade za cíl v odborné rovině seznámit účastníky s nejvýznačnějšími betonovými konstrukcemi uplynulého roku v ČR i v zahraničí a s nejdůležitějšími technickými novinkami v oboru betonových konstrukcí.

22. Betonářské dny (BD 2015) přinesou stejně jako v minulých ročnících jeden a půldenní bohatý program odborných přednášek a posterů, dále prostor pro odborné diskuze, neformální obchodní jednání a přátelská setkání. Betonářské dny budou ale především výroční, průřezovou a bilanční konferenční akcí, která si klade za cíl v odborné rovině seznámit účastníky s nejvýznačnějšími betonovými konstrukcemi uplynulého roku v ČR i v zahraničí a s nejdůležitějšími technickými novinkami v oboru betonových konstrukcí.

Tematické sekce konference
  • Vyzvané přednášky
  • Mosty
  • Navrhování a monitoring
  • Výzkum
  • Inženýrské a ostatní konstrukce
  • Nové technologie
Termín a místo konání

22. Betonářské dny 2015 se nově uskuteční v historických prostorách areálu litomyšlského zámku v bývalém Zámeckém pivovaru, Jiráskova 133, 570 01 Litomyšl. Odborný program konference proběhne ve středu 25. listopadu a ve čtvrtek 26. listopadu 2015. Přednášky paralelně v Sálu A (Jízdárně) a v Sálu B (Kapli). V Klenutém sálu proběhne i výstava BETON 2015.Tradiční společenský večer se uskuteční ve středu 25. listopadu 2015 v prostorách Sálu A.


Hrdým partnerem 22. konference Betonářské dny 2015 je Českomoravský beton, a.s. člen skupiny HeidelbergCement Group.

 
 
Reklama