Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sanace 2015

Sympozium SANACE 2015 slaví letos čtvrtstoletí své existence. Při svém vzniku si dalo za cíl seznamovat odbornou veřejnost s nejnovějšími poznatky v oblasti sanací betonových konstrukcí. Letošní jubilejní sympozium může s odstupem času zhodnotit, jak se toto předsevzetí podařilo realizovat.

I letošní 25. ročník sympozia SANACE 2015, pro které zvolil vědecký výbor sympozia logické téma „25 let sanací v České republice“, je členěn do tematických bloků, které pokrývají celý rozsah průběhu sanací a to od přípravných prací a diagnostiky, přes průběh a realizaci sanace, až po nové sanační materiály a nové technologické postupy sanací.

Tematické bloky sympozia:
  1. Stavební průzkum, diagnostika, projektování
  2. Sanace a zesilování betonových konstrukcí, metody, technologické postupy, příklady.
  3. Statická spolehlivost objektů a aplikace trvale udržitelného rozvoje.
  4. Vady a poruchy betonových konstrukcí, kvalita a trvanlivost sanací.
  5. Technické, ekonomické, legislativní a ekologické aspekty sanací betonových konstrukcí.
  6. Pokročilé materiály a technologie pro sanace.

XXV. ročník mezinárodního sympozia SANACE 2015 se konajá ve dnech 13. – 15. května 2015 v prostorách Fakulty stavební, Vysokého učení technického v Brně Veveří 95, Brno.


Vysoké učení technické v Brně Fakulta stavební
logo Vysoké učení technické v Brně Fakulta stavební

Jedním z 24 ústavů na Fakultě stavební v Brně je Ústav technických zařízení budov, který je odborně zaměřen na obory Technika prostředí budov Technická zařízení budov Energetika budov Aplikovaná fyzika Tepelná technika TZB Modelování a simulace TZB Výuku ...

 
 
Reklama