Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KASPER CZ se poprvé objeví na slovenském veletrhu CONECO/RACIOENERGIA

Koncem března se v Bratislavě uskuteční 36. ročník stavebního veletrhu Coneco/Racioenergia. Letos pořadatelé obohatí výstavu novou sekcí „VODA“.

Výstavní areál na břehu Dunaje tak ve dnech 25. - 28. 3. 2015 přivítá širokou veřejnost, která se bude moc seznámit i s firmou KASPER CZ. Tato firma nabízí ucelené služby v otázce dřevěných nosných konstrukcí od dřevěných vazníků se styčníkovou deskou, přes klasicky vázané krovy, nosné konstrukce z lepeného dřeva až po nosné stěnové dílce na bázi dřeva. KASPER CZ vám garantuje i komplexnost v oblasti technického a statického poradenství v oblasti dřevěných nosných konstrukcí hlavně pro projektanty ve fázi předprojektové přípravy samotné stavby. Mezi její poslední zajímavé realizace patří například rekonstrukce krovu barokní sýpky ze 17. století v Břešťanech u Slaného nebo v polském městě Bytom přírodní divadelní scéna, která připomíná šál ve větru.

Návštěvníci bratislavského veletrhu zde najdou také veškeré informace potřebné pro stavbu a rekonstrukci, ať už jde o různé stavební materiály, dveře, okna, podlahy, garážová vrata, střechy nebo zařízení pro zahrady. Veletrh nově obohatí sekce „VODA“ a oslava Světového dne vody, kdy součástí této prezentace bude probíhat i konference, která se ponese v duchu „Voda je život a živel“. Prostory výstavního areálu budou otevřeny od středy do pátku od 9:00 do 18:00, v sobotu pak jen do 16:00. Celodenní vstupenka vyjde na 6 EUR, slevy budou mít studenti a senioři.

 
 
Reklama