Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Práce s ručními míchadly nemusí být namáhavá ani těžká

Robustní design s vysokou funkčností a snadnou údržbou – míchadla od společnosti COLLOMIX. Jejich součástí je ovládání na rukojeti a taková pracovní výška, aby se dalo pracovat ve vzpříměné poloze.

Velkou výhodou míchadel této německé značky je snadná výměna až 10 různých metel. Každá je použitelná pro jiný materiál a pro jinou viskozitu. Díky patentovanému upínacímu systému HEXAFIX si můžete vyměnit metlu bez zbytečného nepořádku a hned začít pracovat s novým materiálem.

Kromě různě výkonných míchadel a velkého počtu metel Vám tato značka nabízí ke každému míchadlu i příslušenství, které Vám jestě více zjednodušší profesionální práci na stavbě. Své oblíbené míchadlo si můžete vylepšit nejen různými maticemi, adaptéry nebo spojkama, ale i vozíky a speciálnimi kbelíky na míchání a čištění metel.

V našem sortimentu najdete celou paletu výrobků značky COLLOMIX, všechny dotazy s profesionálním přístupem zodpoví náš školený personál a poradí s výběrem vhodného míchadla i metly. Momentálně máme za sníženou cenu míchadlo COLLOMIX Xo 1 Y40 s jedním nahradním míchadlem ideálním na míchaní kompaktních směsí z práškových materiálů.

 
 
Reklama