Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pěnové sklo REFAGLASS na For Arch 2013

Zájem veřejnosti o výstavbu energeticky úsporných staveb nebo rekonstrukci starších domů, s sebou přináší i důraz na ekologické materiály, zejména vyrobené z recyklovaných surovin. Štěrk z pěnového skla REFAGLASS, český výrobek, který se vyrábí ze separovaného skla, je toho důkazem.

Firma RECIFA a.s. se tradičně zúčastnila prestižního 24. ročníku veletrhu FOR ARCH v Pražských Letňanech.

Unikátní materiál - štěrk z pěnového skla REFAGLASS si každoročně získává stále více příznivců. Kdo hledal kvalitní materiály pro svůj dům, si jedinečný materiál REFAGLASS oblíbil zejména pro jeho snadnou dostupnost a manipulaci. Cena pěnového skla se za posledních několik let, díky velkému zájmu a možnosti rozšíření výroby, snížila téměř o polovinu.

I letos jsme pro vás připravili několik novinek. Jedná se o menší frakce a lehčené betony.

Štěrky menších frakcí jsou pro zákazníky k dispozici v zrnitosti 0-4mm, 4-8mm, 8-16mm a 16-32mm. Tyto jemné štěrky jsou ideální jako lehký, tepelně izolační, nenasákavý násyp s nízkou vzlínavostí. Používají se do konstrukcí podlah, dřevěných stropů a kleneb.

Po ověření ve zkušebnách byly představeny zajímavější možnosti použití štěrků menších frakcí - jako lehčené kamenivo do betonů, malt a omítek. Lehčené a současně tepelně izolační betony se štěrkem z pěnového skla REFAGLASS mají široké využití hlavně v podlahách, ve stropních, či střešních konstrukcích apod. Lehčené omítky s nejjemnějším kamenivem REFAGLASS jsou lehce zpracovatelné s kvalitním vzhledem a současně jsou tepelně izolační.

Za pěnové sklo REFAGLASS Vám děkujeme za Vaši důvěru při přípravě a realizaci Vašeho projektu. Nadále můžete očekávat maximální profesionální přístup a technické poradenství ZDARMA.

Obchodní tým společnosti Recifa a.s.


RECIFA a.s.
logo RECIFA a.s.

Pěnové sklo REFAGLASS nabízí moderní řešení tepelné izolace základových desek, zelených střech, balkonů nebo bazénů. Pěnové sklo REFAGLASS je izolace vyrobená ze stoprocentně recyklovatelného skla, je vysoce únosné, nenasákavé, nenamrzavé, nehořlavé, ...

 
 
Reklama