Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce půl domu zdarma

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v. o. s. pro Vás připravila speciální prodejní akci PŮL DOMU ZDARMA. Akce probíhá od 1. 6. 2013 do 30. 6. 2013 a vztahuje se na cihly, stropy, překlady. Vývozy jsou na objednané zboží do 31. 7. 2013.

Společnosti HELUZ cihlářský průmysl, v. o. s. a Bramac strešní systémy spol. s. r. o. uzavřely unikátní partnerství a vytvořily pro Vás jedinečnou nabídku na stavební materiál pro hrubou stavbu Vašeho rodinného domu, jako bonus obdržíte k cihelnému systému HELUZ 1m komínu ZDARMA (8 ks cihelných tvarovek HU) a k střešnímu systému Bramac okap zdarma (okapový žlab StabiCor M). Nabídka platí pro barvu červenou, hnědou a černou.

Jak získat nabídku?
  • vyplněním elektronického formuláře, který je nutný zaslat buď s projektovou dokumentací, popřípadě výkazem výměr (nebo s číslem nabídky, pokud jsme Vám výpočet již dříve zpracovali) na emailovou adresu projekty@heluz.cz ( v případě , že Vám nejde poslat vyplněný formulář , oskenujte ho ).
  • pro vytvoření bezplatné nabídky na střešní krytinu BRAMAC s bonusem okapového žlabu zdarma, zaškrtněte tuto volbu ve spodní části formuláře.
ŽÁDOST O SLEVOVÝ POUKAZ
Akce Heluz půl domu zdarma cihly Heluz
Nabízíme Vám však mnohem víc

HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 
Reklama