Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplujte fasádu i v zimě! LIFEBRICK ROAD SHOW startuje

Výrobce a dodavatel provětrávaných fasád Lifebrick vás od listopadu 2015 do konce ledna 2016 navštíví ve vybraných českých a moravských městech.


Na celkem šesti stanovištích s desítkami montážníků předvede instalaci provětrávané fasády Lifebrick na konkrétní stavbě, pod heslem "Dokážeme vám, že zateplovat se dá i v zimě!". V rámci celé road show zateplí přes tisíc metrů čtverečních plochy a položí desítky tisíc kusů cihel.

Putovní akce vás seznámí s jedinečným systémem provětrávané fasády Lifebrick. Jaká je podstata suché montáže této fasády, vlastní zabudování do stávající stavby, technické detaily, upozornění na časté chyby při montáži, výhody a přínos v budoucnosti.

Zimní měsíce s sebou přinášejí útlum stavebních činností a úprav. Instalace mnohých stavebních systémů je závislá na vhodných teplotních podmínkách. Týká se to zejména tzv. „mokrých“ procesů jako jsou například betonáže, zdění, kontaktní zateplování, kdy teplota nesmí během 24 hodin klesnout pod 5 °C. Naopak u tzv. „suchých“ stavebních procesů, jakým je montáž provětrávané fasády, můžeme pracovat bez ohledu na venkovní teploty. Lifebrick patří mezi takové, jejichž technologie montáže není závislá na počasí, technologických přestávkách a s nimi spojenými procesy zrání materiálů. Neváhejte a přijďte se podívat, jak montujeme fasády v zimě.

Zde jsou první termíny:
PLZEŇ
20.10.2015 (pátek)
Motýlí 46
Provětrávané zateplení bytového domu
BEROUN
2.12.2015 (středa)
Slapská 1501
Provětrávané zateplení bytového domu

V dané dny vždy od 10.00 do 16.00 hod, vám bude na místě k dispozici technický poradce, který zodpoví Vaše individuální dotazy k probíhající montáži. Prohlédnete si technologický postup, používané produkty a možnosti řešení.

Sledujte web lifebrick, kde se postupně dozvíte další zastávky Lifebrick Road Show!




 
 
Reklama