Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytrá investice do zateplení? Vyplatí se LIFEBRICK®

Fasádní systém LIFEBRICK® montovaný suchou cestou
Fasádní systém LIFEBRICK® montovaný suchou cestou

Stále nejste rozhodnuti, jak vylepšit své bydlení. Potřebujete co nejvíce ušetřit za vytápění a zároveň si přejete mít pěkný dům, na nějž budete pyšní. Studujete vhodné stavební materiály pro zateplení vašeho domu a rozhlížíte se kolem sebe po ostatních, již realizovaných fasádách. Některé se vám líbí, jiné ne. Analyzujete výhody i nevýhody jednotlivých zateplovacích systémů. Všímáte si nedostatků, které jsou očividné a pak přijdete i na takové, které se mohou projevit až po letech. Co víte jistě je, že to musíte dříve, nebo později vyřešit - zateplení vašeho domu. Přitom jste přesvědčeni, že vaše investice nesmí přijít vniveč a chcete pro sebe a svou rodinu to nejlepší. Trápíte se stejně jako tisíce dalších majitelů domů.

Jak to tedy zařídit, aby bylo vaše očekávání splněno? Pro tento nejednoduchý úkol existuje řešení. Mnozí se pro něj rozhodli na základě jasných faktů a používají jej na svůj rodinný, bytový či panelový dům a nadšeně o něm vypráví svým známým i sousedům.

Řešením je ryze český fasádní systém LIFEBRICK® montovaný suchou cestou na vymezovací konstrukci z dřevěných, nebo hliníkových latí. Co je na tomto systému zajímavé a co jej také předurčuje k širokému využití u všech typů stavebních konstrukcí, je možnost volby mezi aktivně odvětraným systémem LIFEBRICK® standard, nebo difúzně otevřeným systémem LIFEBRICK® therm, a možností použití tepelné izolace jakékoliv tloušťky. LIFEBRICK® se přizpůsobí každé stavbě díky individuálně navržené skladbě vymezovací konstrukce, kotevního materiálu, tepelné izolace a fasádního obkladu. LIFEBRICK® je skutečná fasáda, nikoliv jen povrchová úprava. Myslete na své pohodlí a ušetřené finance za vytápění a budoucí opravy fasády, které s LIFEBRICKEM® nebudou nutné.

Dobré konce nejsou jen v pohádkách. Dobrý konec může mít i proces výběru zateplovacího systému. Rozhodněte se správně a vyberte to nejlepší pro váš dům, vaše bydlení a váš spokojený život. Zvolte LIFEBRICK®, jedinečný český fasádní systém s garancí 30 let a možností využití dotace Nová zelená úsporám.

 
 
Reklama