Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trend současnosti: dotace na zateplení rodinného domu. Proč toho nevyužít?

O výhodách zateplení budov nelze pochybovat. Přináší úsporu na energiích a zvyšuje komfort bydlení.

Návratnost vložené investice je o to zajímavější, když můžete využít dotaci z programu Nová zelená úsporám. Z celkových nákladů tak dostanete zpět 25 % a v kombinaci s dalšími opatřeními až 55 % finančních nákladů.

Chytrým řešením pro jakýkoliv typ stavby je zateplení fasádními obklady Lifebrick®, a to z několika důvodů. Zajistí potřebné zateplení a zároveň odvádí vlhkost ze zdiva díky použitým materiálům s nízkým difúzním odporem.

Kombinace fasádního obkladu Lifebrick® a kvalitní minerální izolace je základ pro funkční zateplenou fasádu. Jejím použitím nastartujete správné fungování stavby a zvýšíte tak její životnost.

Není nic jednoduššího, než oslovit společnost Lifebrick s.r.o., která Vám zajistí vše potřebné pro získání dotace. Od energetického auditu, vypracování projektové dokumentace, realizace fasády Lifebrick® s potřebným zateplením, až po podání žádosti.

Již mnoho investorů získalo dotaci z programu Zelená úsporám díky odbornému zajištění společnosti Lifebrick s.r.o. Chválí nejen úsporu při vyúčtování spotřeby energií, ale i bezproblémovou vizuální a kvalitativní stránku fasády, jež svojí životností převyšuje několik desetiletí.

Fasádu Lifebrick® získáte se zárukou na materiál a montáž přímo od výrobce.

 
 
Reklama