Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pokud potřebujete maximum možného

Hledáte výrobek, který vám dovolí maximálně otevřít Váš interiér? Dokonale ho propojit s exteriérem a sjednotit tak vnitřek s vnějškem?


zdroj profine GbmH: TROCAL PremiDoor 88 mm

Potom potřebujete PremiDoor 88 od výrobce profilů profine GmbH. Výrobci oken a dveří z profilů značek KBE, Kömmerling a Trocal Vám nabízí řešení Vašich problémů a splnění Vašich tužeb o interiéru spojeném s okolní přírodou.

Zdvižně-posuvné dveře PremiDoor 88 o stavební hloubce profilu 88mm Vám poskytnou všechna obvyká schemata otevření posunutím, až do maximální velikosti otvoru 5200 x 2600mm. Obáváte se možných nadměrných tepelných úniků? U PremiDoor 88 je standardem osazení trojskly a tím velmi nízký prostup tepla, který se u běžných konstrukcí pohybuje od Uw = 0,9 - 0,78 W/m2K dle konfigurace a velikosti. Tepelná ztráta je tak redukována na naprosté minimum i v této kategorii.

Pokud Vás trápí i hluk vnějšího prostředí, není problém i u takto rozměrných konstrukcí dosáhnout útlumu Rw = 45 dB. Vašemu komfortu tak již nestojí nic v cestě.

Ani při takto skvělých technických vlastnostech nestojí design v pozadí. Vedle na trhu standardních provedeních v barvě bílé a barevných fóliích s dřevěným dekorem, či barvách Vám PremiDoor 88 nabízí i luxusní verze s opláštěním vnější strany profilů hliníkem. Zde rozmanitost barev či eloxů prakticky nezná mezí.

Provedení posuvných dveří PremiDoor 88 Lux je pak dotažením tohoto konceptu do elegantního maxima naprostým snížením pohledových šířek pevných dílů dveří. Design a technika se zde jako u většiny výrobků značek KBE, Kömmerling a Trocal snoubí v harmonický celek korunovaný technickým výkonem.


zdroj profine GbmH - foto z realizace

zdroj profine GbmH - foto z realizace

zdroj profine GbmH - foto z realizace
 
 
Reklama