Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dveře v duchu minimalismu. Zkuste skryté zárubně Filomuro

Do moderních minimalisticky pojatých interiérů se už dnes nehodí klasické dveře s vystouplými zárubněmi. Pro zachování čistých linií, designu a jednoty zvolte dveře se skrytými zárubněmi FILOMURO.

Sledujete trendy v bydlení? A znáte skryté zárubně? Do moderních minimalisticky pojatých interiérů se už dnes nehodí klasické dveře s vystouplými zárubněmi. Pro zachování čistých linií, designu a jednoty zvolte dveře se skrytými zárubněmi FILOMURO. Hodí se do rodinného domu, komerčních budov i veřejných prostor. Žádejte po nezbytném a většinou dost nudném prvku v interiéru více.

 

Jaké jsou výhody skrytých zárubní?

Patentovaná konstrukce skrytých zárubní FILOMURO umožňuje jejich otevírání směrem dovnitř i ven tak, aby se zachovala celistvost prostoru. Unikátní slitina hliníku pak umožňuje natřít zárubně stejnou barvou, jako zbytek stěn v interiéru. Fantazii se meze nekladou, vybírat můžete ze široké nabídky barev i povrchů RAL. Výrazné barvy a dekory dveří z nich udělají dominantní prvek interiéru, odstíny stejné jako okolní stěny je naopak zcela skryjí.

Všechny dveře a zárubně Filomuro, které dovážíme od italského výrobce MITO s více než desetiletou praxí v oboru, jsou „šité na míru“. Kromě klasických stavebních rozměrů je můžete použít do nestandardních otvorů různých výšek i šířek nebo zkosenou horní hranou dveří.

 

Neomezené možnosti

Toužíte-li po posuvných dveřích, máme pro vás řešení v podobě bezobložkových pouzder. Pouzdro se zabuduje přímo do stěny, kam se dveře při otevírání zasunou. Díky tomu tak skleněná či dřevěná křídla dveří opravdu vyniknou. Vyberete si z jednokřídlé, nebo dvoukřídlé varianty, navíc v atypických výškách i šířkách. U celoskleněných křídel díky patentovanému systému nenajdete žádné rušivé elementy.

Více informací se dozvíte na stránkách www.filomuro.cz



DORSIS s.r.o.
logo DORSIS s.r.o.

Skryté systémy DORSIS – skryté zárubně Fortius 52, Durus 45 a Woody, bezobložková stavební pouzdra, celoskleněné dveře DORSIS VITRUM, skryté soklové lišty LINUS, industriální příčky Digero.