Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zárubeň FABI s provětráváním

Inovace interiérových dveří, která zlepší funkčnost i styl vaší domácnosti

Také bojujete s tím, zda se držet estetiky a designu nebo být praktičtí a dělat ústupky? Pokud je tu problém s odvětráváním místností, společnost CAG má pro vás jedinečné řešení, které vás této starosti jednoduše zbaví.

Představujeme novinku na trhu, zárubeň FABI V s provětráváním, která je určena nejen pro pasivní domy, ale je vhodná do všech prostor, které mají nároky na proudění vzduchu a zajištění příjemného klimatu.

U běžných interiérů je standardně používána ventilační mřížka, která narušuje plochu dveří, či stěny a také jejich design. Další možností je pak vytvoření mezery mezi podlahu a spodní hranou dveří. Obě řešení kazí celkovou estetiku, navíc tudy prochází světlo a zároveň se významně snižuje izolace hluku.

Inovativní řešení CAG přináší chytré větrání, které nevidíte, a přitom přináší vytvoření větracího otvoru mezi místnostmi. Větrací kanálek je umístěn na vrchní části zárubně mezi ostěním, obložkou a zdí, a proto nenarušuje plochu dveří ani stěnu. Montáž je rychlá a čistá bez nutnosti dalších zednických úprav, jako je sekání nebo zdění. Zároveň jsou zachovány požadované hodnoty hlukové izolace díky profilu, který je vyplněn polykarbonátem a filtračním páskem.

Tento jedinečný systém lze aplikovat na všech dostupných modelech dveří a také ve všech dekorech. Výrobce, společnost CAG, nabízí i další benefity svých výrobků. Jedním z nich je zdravotní nezávadnost a bezpečnost všech používaných materiálů, dalším kladení důrazu na použití dřevěných rámů dveří a vodou ředitelných barev a laků s atesty pro užití na dětských hračkách. Do dveří lze také osadit bezpečnostní lepená nebo kalená skla a výrobky navíc neobsahují škodlivý formaldehyd.

Protože jde o novinku na trhu, lze nyní toto unikátní řešení zárubně s provětráváním získat od společnosti CAG za zaváděcí cenu.