Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VEKRA podstatně inovovala nabídku dřevěných dveří

Vchodové dřevěné dveře to je klasika, která se uplatní pro každou stavbu. VEKRA nově nabízí čtyři produktové řady vchodových dveří. Nově přichází na trh s dřevěnými dveřmi ve stavební hloubce 94 mm.

Dřevěné dveře = nepřekonaná klasika

Dřevěné dveře jsou osvědčeným prvkem, který vytvoří důstojnou a bezpečnou bránu každému domu. Vchodové dveře je třeba chápat jako investici. Měly by ochránit dům před nezvanými návštěvníky, dobře chránit interiér před chladem, vlhkostí a prachem a samozřejmě dlouhodobě dobře vypadat.

Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří VEKRA OKNA nyní přichází s inovovanými čtyřmi produktovými řadami dřevěných dveří. Nabídka dřevěných dveří VEKRA je koncipována tak, aby si vybral opravdu každý. Všechny typy dveří jsou samozřejmě velmi dobře kombinovatelné s dřevěnými eurookny VEKRA. Úplnou novinkou jsou dřevěné dveře VEKRA ve stavební hloubce 94 mm. Tyto masivní dveře jsou předurčeny svými parametry zejména pro použití v pasivních domech.

Základní nabídka dřevěných dveří VEKRA zahrnuje čtyři produktové řady VEKRA STANDARD, LINIE, SMART a TREND. S výjimkou VEKRA LINIE, které se vyrábějí ve stavebních hloubkách 68 a 78 mm, je možné ostatní typy dveří vyrobit také v rozšířené stavební hloubce 94 mm.

Z hlediska typů a stavebních tvarů dveří, vlastností dveřních výplní a designových možností je tak nabídka dřevěných dveří VEKRA jednou z nejširších na trhu.

VEKRA STANDARD
VEKRA STANDARD
VEKRA TREND
VEKRA TREND
MG 201A
MG 201A
A67270A Lunda (1)
A67270A Lunda (1)

Kvalitní vchodové dveře spoří teplo

Vchodové dveře mohou být až překvapivým zdrojem tepelných ztrát. Dřevěné vchodové dveře VEKRA jsou vyrobeny z kvalitních lepených hranolů. Díky tomu mají dveřní rámy velmi příznivé hodnoty prostupu tepla. Na výběr je celá řada typů dveřních výplní od kvalitních izolačních zasklení s teplým rámečkem až po výplňové kazety hladké či s nákližkem.

Špičkovým produktem jsou dřevěné dveře VEKRA TREND, ty jsou osazeny dveřním křídlem z kompaktní sendvičové desky. Ve stavební hloubce 94 mm tak dosahují špičkových hodnot prostupu tepla dveřmi Ud = 0,79 W‧m−2K−1, tím se řadí mezi produkty použitelné i v pasivních domech.

Hliníkový práh dřevěných dveří VEKRA má kompletně novou konstrukci. Tepelný most je zcela přerušen a práh má také dvě plochy, kam přesně doléhají obě těsnění umístěná na dveřním křídle. V dolní části dveří je nově instalována okapnice.

Do detailu vyřešený design

Možnosti kombinací designu, barev, výplní a typu dveří, které poskytuje nabídka dřevěných dveří VEKRA ani nelze spočítat. Jsou to doslova stovky možných řešení. V kombinaci dřevěných dveří s nadsvětlíky, bočním prosklením, oblouky, designovými prvky jako jsou klepadla, kukátka, vhozy, zajímavým designem klik atd., poskytují každému vytvořit si bránu k domovu přesně podle svého vkusu.

Dřevěné dveře VEKRA nabízejí nejenom výborné tepelně izolační vlastnosti, ale také do detailu řešený design. Více informací na stránkách VEKRA OKNA.

 
 
Reklama