Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V Holešovicích probíhají veletrhy Dřevostavby a Moderní vytápění

V sobotu a v neděli mají zájemci poslední možnost navštívit veletrhy Dřevodstavby, Moderní vytápění a další souběžné veletrhy probíhající v pražských Holešovicích. Zejména zájemci o stavbu vlastního domu zde naleznou širokou paletu nabídek a užitečných informací.

Hlavním cílem veletrhu Dřevostavby je popularizovat dřevostavby jako stavební systém budoucnosti. Poskytuje ucelené informace o využití dřeva a přírodních materiálů ve stavebnictví a zpracování těchto plně obnovitelných přírodních zdrojů.

Množství zajímavých informací přinese i víkendový doprovodný program veletrhů. Návštěvníci budou moci sledovat např. videogalerii staveb ze soutěžní ankety Dřevěná stavba roku 2011 a vyslechnout si zkušenosti majitelů s bydlením v jejich vlastní dřevostavbě.

Nedělní doprovodný program bude patřit pasivním domům. Bude se hovořit o základních principech pasivního domu, jeho ekonomické výhodnosti a také o zkušenostech majitelů pasivních domů.

Souběžně probíhá veletrh moderního vytápění, geotermální a solární techniky, dále veletrhy Floor Expo, Krby a kamna, Windoor expo a Zahradní nábytek.

Holešovické výstaviště je návštěvníkům otevřeno v sobotu od 10.00 do 18.00 hodin, v neděli od 10.00 do 16.00 hodin.

 
 
Reklama