Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Do druhé poloviny letní fotosoutěže jsme zvýšili motivaci

Neposlali jste ještě foto plotu do naší letní soutěže? Možná vás přesvědčí nové ceny. K poukázkám na barvy přibyly 3 ks nůžek Fiskars na živý plot. Tak co? Jdete na to? Ploty jsou všude kolem nás a mobil máte určitě v kapse nebo kabelce.

Stavební internetové portály ESTAV.cz a TZB-info.cz ve spolupráci s barvami značky Balakryl vyhlásily velkou letní prázdninovou fotosoutěž na téma Ploty kolem nás! Podívejte se hledáčkem svých fotoaparátů a mobilů na plot, který potěší oko a duši a zároveň funguje jako ochrana vašeho domova či zahrady. Posílejte fotky plotů nových či starých, zděných, kovových nebo dřevěných anebo třeba i živých.


LETNÍ FOTOSOUTĚŽ: Ploty kolem nás. Vyfoťte plot a vyhrajte!

Nyní v druhé polovině léta jsme zvýšili motivaci - přidali jsme nůžky na živý plot PowerGear™ se zubovým převodem HS72 od firmy FISKARS

Převod PowerGear™ zvyšuje střižný výkon a rovnoměrně rozděluje sílu, kterou působíme na držadla tak, aby byla přibližně stejná v celém průběhu střihu. Nůžky jsou vyrobeny z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny, takže jsou lehké a současně velmi pevné. Střižné čepele jsou z kvalitní oceli, potažené materiálem PTFE pro snížení tření.

  • Speciální zubový převodový mechanismus zvyšuje střižnou sílu
  • Velmi lehká a pevná držadla z kompozitního materiálu FiberComp™
  • Čepele jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli CrMoV o vysoké tvrdosti
  • Horní čepel je potažená vrstvou PTFE pro snížení tření a snadnou údržbu

Motivací k této ceně byla jedna z fotografií, která ji do redakce přišla. Fotografie, které již přišly do redakce si můžete prohlédnout, hlasování však bude spuštěno až 1.9.2017.

 
 
Reklama