Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Volte DŘEVOSTAVBY, aneb vyberte si svoji novou dřevostavbu v sobotu 8. 10. 2016

Asociace dodavatelů montovaných domů pořádá letos v říjnu pro všechny příznivce dřevostaveb již třetí ročník zajímavé marketingové akce pod názvem „Den dřevostaveb 2016“, jejímž cílem je propagovat u široké veřejnosti kvalitní dřevostavby, a to nejenom vzorové a referenční domy, ale i rozestavěné stavby členských firem ADMD.

„Den dřevostaveb 2016“ se bude konat v sobotu dne 8. 10. 2016 od 10:00 do 18:00 hodin,

kdy budou otevřeny a zpřístupněny vybrané vzorové a referenční stavby členských firem ADMD na území celé České republiky. Dne 8. 10. 2016 se budou u nás také konat krajské a senátní volby, což není termínová kolize, ale příležitost zvolit si nejenom své zastupitele a senátory, ale vybrat si také kvalitní certifikovanou nízkoenergetickou dřevostavbu. Akce, kterou pořádá Asociace dodavatelů montovaných domů, bude mít moto: Dřevostavby od ADMD = kvalita, jistota a spokojenost zákazníka.

Smyslem akce bude, zejména laické veřejnosti, ale i ostatním zájemcům o komplexní a kompetentní informace o dřevěných montovaných domech, co nejvíce prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby. Den dřevostaveb 2016 tak umožní veřejnosti si domy nejenom prohlédnout na vlastní oči, ale i osahat, prozkoumat všechny detaily konstrukce a dozvědět se od kvalifikovaných obchodních zástupců a prodejců jednotlivých firem všechny potřebné informace, které při svém rozhodování potřebují, a to např. o aktuálních cenách a slevových akcích, možnostech financování, průběhu stavebního řízení a časovém harmonogramu zakázky, záruce, vybavení domů domácí technikou apod. Jinými slovy se dá říci, že se jedná o Den otevřených dveří ve zhruba 40 vybraných dřevostavbách v ČR.

Detailní přehled a charakteristiky staveb, včetně adres a kontaktů na stavební poradce, kteří budou ve vzorových domech zákazníkům k dispozici, bude zveřejněn nejpozději koncem září na webových stránkách www.admd.cz nebo na www.dendrevostaveb.cz.












 
 
Reklama