Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový dům KUBIS 74 se základovou deskou, garáží a systémem řízení vytápění a větrání Synco Living

Nový dům na klíč KUBIS 74 je prostorný, úsporný, elegantní a má všechno, co potřebujete ke komfortnímu bydlení. KUBIS 74 nabízí podlahovou plochu přes 117 m2, plnohodnotné podkroví, inteligentní systém řízení vytápění a větrání Synco Living od SIEMENS a moderní otevřenou garáž. Ale nejlepší je jeho cena: 2 399 000 Kč vč. DPH!

KUBIS 74 zůstává věrný své typové řadě. Jeho poznávacím znamením jsou jednoduché tvary, energetická úspornost a naprosto špičková výbava. V základní ceně domu 2 399 000 Kč s DPH máte moderní garáž, základovou desku a systém automatizace domácnosti od SIEMENS. Bydlení v domě KUBIS 74 je velmi úsporné a komfortní pro celou rodinu. Je totiž dostatečně prostorný, a přitom na parcele nezabere tolik místa.

V ceně standardní dodávky domu KUBIS 74 získáte:

  • základovou desku
  • garáž
  • inteligentní systém Synco Living
  • kompletní stavbu na klíč

Schémata a půdorysy

Součástí domu KUBIS 74 je již v základu otevřená garáž s pultovou střechou, která dotáhne design celého domu k dokonalosti. Dům má sedlovou střechu se sklonem 22°, a tak je vhodný do moderní i starší zástavby. V základní ceně domu KUBIS 74 máte také inteligentní systém řízení vytápění a větrání Synco Living od SIEMENS, který umožňuje automatizaci domácnosti. Teplotu každé místnosti v domě hlídají samostatné regulace, větrání je řízeno čidlem CO2 – mění jen potřebné množství vzduchu a výrazně tak šetří energie potřebné na provoz domácnosti. Systém lze také za příplatek rozšířit o ovládání přes internet a chytrý telefon.






Přízemí
Přízemí
Patro
Patro




Co Vás čeká uvnitř domu

KUBIS 74 Vás překvapí svou prostorností a jednoduše řešenými dispozicemi. Nenajdete žádná hluchá místa a zbytečné výklenky. KUBIS 74 byl navržen s maximálním ohledem na praktičnost a běžný chod domácnosti. Čtvercový půdorys a zastavěná plocha necelých 100 m2 včetně garáže jsou ideální i na menší pozemky. Má jednoduchý čtvercový půdorys, a tak s ním můžeme dobře pracovat při osazení na pozemek.




Zastavěná plocha včetně garáže99,91 m2
Podlahová plocha přízemí60,36 m2
Podlahová plocha podkroví56,76 m2
Rozměry domu8,94 × 8,31 m
Sklon střechy22°

Přesto se Vám bude v tomto typovém domě pohodlně bydlet, protože poskytuje přes 117 m2 obytné plochy. Také Vám nabízíme dvě varianty umístění garáže. V přízemí Vás jistě překvapí velmi prostorný obývací pokoj a jídelna. Nechybí ani praktické užitné místnosti. KUBIS 74 Vám dá za cenu 2 399 000 Kč s DPH to, co jiný dům nedokáže. Přesvědčte se sami.

Výhody montovaných rodinných domů RD Rýmařov

  • Výstavba trvá maximálně 1 měsíc.
  • Cena kompletní dřevostavby na klíč je nízká a konečná.
  • Domy svými vlastnostmi šetří náklady za energie.
  • Více výhod



Jak se staví montované domy od RD Rýmařov

 
 
Reklama