Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ochutnávka online - vychází časopis DŘEVO&stavby 05/2017

Tentokrát prostřednictvím časopisu navštívíte celkem 7 nově postavených dřevostaveb, kterými vás provedou jejich majitelé a naši redaktoři. Tématem tohoto čísla je především styl a inspirace!

Co najdete v novém vydání časopisu DŘEVO&stavby?

  • Celkem 6 článků z redakčních návštěv těch, kteří už postavili před vámi! Tentokrát bude velmi těžké vybírat tu nejhezčí, každý z domů má svou přednost, propracovaný detail anebo osobitý styl.
  • Pokračujeme ve Fotoeditorialu, po kladných ohlasech na novou součást minulého čísla zařazujeme fotografie romantické dřevostavby. Plameny z jejího krbu vám v těchto dnech dost možná přijdou vhod.
  • Ze seriálu Škola interiéru nemůžeme nevypíchnout Zkratku na špinavé prádlo, která nemálo zaujala pisatelku tohoto textu. Představte si, špinavé prádlo potomků se již nikde neválí, nýbrž cestuje samo skrz dům až k pračce! Další součástí je článek o růžovém a modrém pokoji, který je rádcem pro zřizovatele dětských útočišť.
  • Co by podle vašeho pohledu pomohlo rozvoji dřevostaveb? „Domnívám se, že nám dosud chybí koncepce celého odvětví. Dřevozpracující průmysl, který znalostně zabezpečujeme, je v působnostech tří ministerstev... Říká v rozhovoru Ing. Jitka Beránková, Ph.D., ředitelka Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského, Praha, s.p. (VVÚD). „Naši výrobci dřevostaveb se vysilují vzájemnou konkurencí, ale globální konkurenci z Evropy a z Číny nevidí."
  • Naše Vize čtenáře uvede do prostředí precizně zpracované kuchyně, která je inspirována starou Anglií, tradicí a úctou k zákazníkovi. Petr Černý u nás zprostředkovává umění anglického nábytkářského řemesla.

... v novém čísle opět najdete tipy a inspiraci na téma moderních možností dřevostavby a vysněného rodinného domu. Každý náš čtenář v časopise najde svůj lístek na veletrh FOR ARCH, který je zcela ZDARMA.

Ochutnávka online.

Děkujeme za vaši přízeň a přejeme příjemné podzimní dny.

Vychází časopis DŘEVO&stavby 05/2017
PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama