Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vychází třetí letošní číslo časopisu sruby&roubenky! DNES: Ochutnávka online

V letním vydání časopisu o masivních dřevostavbách najdete inspirativní články, odborné rady a krásné fotografie nejen roubenek a srubů. Přesvědčte se v online náhledu.

Online ochutnávka časopisu sruby&roubenky 3/2017.

V čísle 3/2017 časopisu sruby&roubenky mimo jiné najdete tato témata:

Redakční návštěvy – jednu nádhernou, liniově čistou roubenku ze Šumavy, druhou ze srubu, který je po právu nazýván rodinným sídlem. Třetí návštěva je také ze srubu, který působí přirozeně a je útulně usazen v prostředí.

Jak se tak asi může žít v roubence nebo ve srubu? Přečtěte si, na co se máte připravit ve článku projektanta masivních dřevostaveb, Ing. Daniela Vlčka.

Po troše historie, která má zacíleno na specifika roubenek v Polabí, všem čtenářům poradí odborníci. Tentokrát opět v rámci seriálu o rekonstrukcích, ve kterém Ing. Pavel Pacák doporučí, jak nejlépe na opravu stěn a střech. Dalším odborníkem je soudní znalec z oboru dřevostaveb a nebudete možná věřit, v jakých situacích je možné jeho služeb a znalostí je využít.

Elektrické vedení ve stavbě má své zásady a pravidla, která platí o to více, když se jedná o stavbu z masivního dřeva.

Feng shui a masivní dřevostavba může dát dohromady veskrze dokonalé prostředí pro život. Jen se musí vědět, o co přesně jde...

Jaké nátěrové hmoty na dřevo použít? Dnešní trh nabízí široké spektrum různých nátěrů. Vyberte si, ale doporučujeme až po přečtení našeho článku.

Máte zahradu? A máte také venkovní kuchyni a terasu? Prohlédněte si, jak mohou vypadat.

Nechcete pro své dítě umělohmotné odrážedlo? Máte pravdu, dřevěné je lepší. A tak si ho vyrobte sami, návod vám dodáváme v časopise sruby&roubenky 3/2017


PRO VOBIS, s.r.o.
logo PRO VOBIS, s.r.o.

České vydavatelství zaměřené na obor dřevostaveb a pasivních domů. Provozujeme rovněž rozsáhlý a vyhledávaný portál drevoAstavby.cz pro prezentaci firem z oboru dřevostaveb, kde jsou všechna naše periodika v online verzi. Naším dalším zaměřením je výroba ...

 
 
Reklama