Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

21. ročník mezinárodního odborného semináře Dřevostavby

Dovolujeme si Vás pozvat na 21. ročník mezinárodního odborného semináře „Dřevostavby“, který se uskuteční ve středu 12. dubna a ve čtvrtek 13. dubna 2017.

Zároveň bychom Vás chtěli pozvat na dva souběžně pořádané workshopy. Ve středu odpoledne workshop s tvůrci (Leoš Válka, Prof. Ing. arch. Martin Rajniš, Ing. Zbyněk Šrůtek) 42 m dlouhé ocelovo-dřevěné konstrukce nazvané Gulliver, která se stala novým místem pro setkávání současného umění a literatury. Druhý workshop na téma „Tepelně-vlhkostní problémy obvodových konstrukcí s dřevěnými prvky“ proběhne ve čtvrtek dopoledne ve spolupráci s UCEEB (Univerzitní centrum energeticky efektivních budov). Oba workshopy probíhají souběžně se seminářem Dřevostavby v prostorech vzdělávacího centra v suterénu školy. Workshopy jsou pro účastníky semináře Dřevostavby bezplatné.


Vyšší odborná škola Volyně
logo Vyšší odborná škola Volyně

Vyšší odborná škola Volyně si během své krátké existence vybudovala pevné a dominantní postavení mezi školami obdobného typu. Její úzká provázanost na oborově spjaté vysoké školy (i zahraniční) a příslušnou podnikatelskou sféru vytváří, zvláště v oblasti ...

 
 
Reklama