Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktuální akční nabídka domů Haas Fertigbau

Bungalov RIO, stvořený pro pohodovou plavbu rodinným životem, je v prodeji od 2. února 2017 v provedení na klíč za akční cenu 2 698 000 Kč (vč. DPH) a bungalov Madera také v provedení na klíč za 2 779 500 Kč (vč. DPH).



O obou domů můžete navíc využít další probíhající akci, ve které jsou na výběr dřevěná nebo plastová okna bez doplatku. Rio vás přesvědčí, jak velkorysý může být bungalov s užitnou plochou 107 m2. Promyšlené dispoziční řešení 4 + kk nabízí originální umístění tří ložnic do jednotlivých rohů domu.

Přímý vstup na terasu ze tří místností přirozeně rozšiřuje obytný prostor nového bungalovu Madera. Jeho prakticky řešený půdorys ve tvaru písmene „L“ přirozeně odděluje obytné části domu od privátní zóny ložnice a dvou pokojů. Dům nabízí stejnou užitnou plochu a dispozici jako bungalov Rio.


Haas Fertigbau s.r.o.
logo Haas Fertigbau s.r.o.

V Haas Fertigbau plánujeme, vyrábíme a stavíme rodinné domy a další účelové stavby (mateřské školy, sportovní haly, zemědělské stavby, střešní a nosné konstrukce...) nejvyšší kvality. Patříme k vedoucím společnostem v odvětví dřevostaveb a naše postavení ...

 
 
Reklama