Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní patrový dům VEXTA 149 – prostorný dům plný světla



V Šestajovicích u Prahy si společnost VEXTA potvrdila, že své heslo „Domov Vám postavíme za 2 měsíce“ není nabubřelým marketingovým sloganem. Svůj největší patrový katalogový dům zde za avizovaných 60 dní opravdu postavila – a to včetně nadstandardního vybavení, tedy nábytku, vestavěných skříní, ale i zahradních úprav a malého dětského hřiště.

Že se rozhodně není za co stydět se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči. VEXTA totiž tento dům provozuje jako „vzorový“, potenciálním zájemcům je tedy kdykoli k dispozici pro detailní prohlídku – a to včetně víkendů. Aktuální otvírací doba je vždy zveřejněna na www.vextadomy.cz.

Variabilní dispozice, 4 ložnice a 2 koupelny

149 metrů čtverečních podlahové plochy je využito do posledního centimetru. V přízemí vás přivítá hlavní obytný prostor, ve kterém můžete bez problémů hostit celou rozvětvenou rodinu. Nechybí také praktické zádveří, technická místnost a pokoj s přilehlou koupelnou, který může sloužit jako pracovna nebo pokoj pro hosty. V patře se nachází 3 ložnice, druhá prostorná koupelna s vanou a sprchou a navíc – další otevřený prostor přímo u schodů. Variabilita tohoto vzdušného domu vás nadchne.

Pokud toužíte po prostorném domě, který bude dokonale propojený s okolní krajinou, tento moderní patrový dům je ta správná volba! Přízemí vás okouzlí řešením s velkými prosklenými plochami, pokoje v patře jsou neuvěřitelně světlé a přesto útulné. Na první pohled se do tohoto dispozičního řešení zamilujete. A při tom druhém se budete chtít ihned nastěhovat. Přijďte se přesvědčit!

 
 
Reklama