Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Haas Fertigbau představí na veletrhu Dřevostavby nový bungalov Lucky

U bungalovů bude na expozici Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. kromě loňské novinky - rodinného domu Moony - hlavním lákadlem premiéra nového bungalovu Lucky.

Oba nabízí dispozici 4+kk, ale zatímco dům Moony poutá svým neofunkcionalistickým stylem, u bungalovu Lucky je lákadlem přímý vstup na terasu. Praktický půdorys domu ve tvaru písmene „L“ navíc umožňuje elegantní oddělení obytné části od privátní zóny ložnice a dvou pokojů. Účelnost a praktičnost budou spolu s promyšlenou architekturou základem úspěchu, samozřejmostí jsou u nového domu kvalitní stavební materiály a certifikované dřevěné konstrukce Haas Fertigbau. Z patrových rodinných domů bude v centru pozornosti rodinný dům Jubilée, jehož úspěch se opírá o originální a maximálně funkční kombinace klasických a moderních prvků jak v exteriéru domu, tak i v jeho interiéru.

Profesionály z řad architektů a projektantů budou na expozici Haas Fertigbau zajímat možnosti společnosti v oblasti dřevěných konstrukcí. I v tomto segmentu se loni firmě dařilo a díky výrobnímu zázemí a tradiční řemeslné zručnosti pracovníků vznikly nebo se začaly stavět další nové a velmi zajímavé objekty. A nejinak tomu bude i letos - ostatně stačí se přijet podívat první únorový týden (od čtvrtka 4. února do neděle 7. února) na holešovické výstaviště na stánek Haas Fertigbau.

Lákat k návštěvě bude i upravená expozice s dostatkem otevřeného prostoru a chutným občerstvením. Přijďte se i vy podívat na expozici Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. (PK 33) na veletrhu Dřevostavby v Praze.




 
 
Reklama