Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh CESTY DŘEVA myslí i na děti

Od 21. do 23. ledna 2016 bude mít v PVA EXPO PRAHA premiéru projekt CESTY DŘEVA, který přinese kompletní představu o oblíbeném materiálu – dřevě.

Veletrh bude mapovat cestu dřeva z lesa, jeho zpracování i výrobu finálních produktů. Hlavní část bude zaměřena na zájemce o nové bydlení - dřevostavbu. Opomenuty však nebudou ani děti, které se budou moci vyřádit na dřevěném hřišti, Kostkovišti od společnosti T-WOOD nebo u stavebnice KAPLA.

Veletrh CESTY DŘEVA doplní souběžnou akci věnovanou nízkoenergetickým, pasivním a nulovým stavbám, veletrh FOR PASIV. Přijďte si vybrat vaše vysněné bydlení a nezapomeňte vzít sebou děti. Právě pro ně bude připravena jedna část, ve které najdou hračky, stavebnice i celé hřiště ze dřeva. Vy si mezitím budete moci v klidu projít veletrh a vybrat si své vysněné bydlení.

Na co se mohou děti těšit?

S geniální dřevěnou stavebnicí KAPLA si vyhrají nejen děti, ale i dospělí. S dřevěnými hranoly s poměrem stran 1:3:5 lze postavit neobyčejně působivé stavby, a to bez užití lepidla. Společnost T-WOOD si pro děti připravila Kostkoviště. Hřiště, které připomíná pískoviště, je celé naplněné kostkami různých tvarů. Pro děti, které se budou chtít rozhlédnout po veletrhu „ze sedla“ bude připraveno celoodpružené odrážedlo Re pello®.

Zlevněná vstupenka


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama