Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RD Rýmařov je vám 5× blíž. V Čechách i na Moravě

Přibylo nám několik nových obchodních center a vzorových domů. Stavíme jako o závod, abyste k nám měli co nejblíž a mohli si rýmařovské domy zažít na vlastní kůži. Vybrali jsem pro Vás ty nejzajímavější a nejoblíbenější domy z katalogu.

RD Rýmařov klade důraz na zdravotní nezávadnost používaných materiálů. Ve všech požadavcích splňujeme tuzemské normy i přísné normy tradičních zemí Evropské unie. Vedení společnosti podporuje trvale udržitelné hospodaření v lesích a zavazuje se uplatňovat a udržovat všechny požadavky spotřebitelského řetězce lesních produktů v rámci pravidel PEFC v souladu s dokumentem CFCS 2002:2011. O špičkové kvalitě svědčí také právo užívat znak kvality RAL, propůjčovaný Společností pro jakost německých montovaných staveb. Získali jsme certifikovaný systém řízení kvality dle normy ISO 9001.

Dalším důkazem kvality výrobků je evropský certifikát ETA podle ETAG 007, který společnost získala jako první v České republice. Pro své domy jsme získali rovněž energetický certifikát, kterým se řadíme do kategorie energeticky úsporných domů.

Mapa poboček RD Rýmařov

Mapa poboček RD Rýmařov
 
 
Reklama