Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dřevostavby 2011

Již pošesté se bude v Praze Holešovicích konat úspěšný veletrh Dřevostavby 2011. Veletrh Dřevostavby 2011 tentokrát zaměřený na nízkoenergetické a pasivní domy začíná 24. února. Partnerem doprovodného programu je Centrum pasivního domu.

Veletrhy všeobecně jsou kromě internetu nejobsáhlejším informačním zdrojem, jaký v dnešní době existuje. Oproti internetu je jejich hlavní výhodou možnost přímé komunikace se zástupci vystavující firmy - to, na co byste se možná po zhlédnutí internetových stránek složitě dotazovali e-mailem nebo telefonem, vysvětlí tváří v tvář lidé, kteří ve firmě pracují. Na jednom místě tak dochází ke koncentraci lidí a informací a k prezentaci novinek a trendů.

Brány holešovického výstaviště se 24. 2. otevřou pro další pokračování úspěšného projektu, jehož cílem je představit laické i odborné veřejnosti možnosti a novinky v oboru využití dřeva ve stavebnictví. Veletrh se po čtyřech letech vrací na Výstaviště Praha - Holešovice, kde je pro vystavovatele a návštěvníky připravena řada změn a novinek: nové vjezdy do areálu, nová spediční společnost, nový systém parkování, vyhrazené parkování pouze pro obchodní partnery, nové parkoviště v areálu pro 500 aut a nové značení výstavních hal.

Hlavním tématem Dřevostaveb 2011 budou nízkoenergetické a pasivní domy. Veletrh se tak snaží reagovat na již schválenou směrnici Evropské unie o energetické náročnosti budov. Vždyť dřevostavba jako stavební systém je jedním z nejideálnějších základů právě pro tyto stavby. Partnerem programu je Centrum pasivního domu, které převzalo záštitu nad tématem a dohlédne na věcnou správnost prezentací.

Nedílnou součástí veletrhu jsou tradičně také doprovodné programy. Šestý ročník veletrhu jich představí hned několik. Jde o semináře a přednášky, které pomohou rozšířit poznatky o novinkách, ale i firemní prezentace, jež ukáží trendy ve výstavbě. Zájemci se mohou zúčastnit křestu nové publikace, budou vyhlášeny soutěže a podobně.

Veletrh Dřevostavby 2011 jistě poskytne ucelený přehled o situaci na trhu, seznámí s novinkami, umožní najít informace o konkrétních cenách a produktech, přímo v expozicích můžete porovnat konkurenční nabídky, získat kontakty na architekty a stavebníky. Bude možno vybírat z více než 190 vystavovatelů z 12 zemí.

Největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví v ČR - Dřevostavby 2011 proběhne na Výstavišti Praha - Holešovice od 24. do 27. února. Více informací najdete na www.drevostavby.eu.

Všeobecné informace veletrhu DŘEVOSTAVBY 2011

Největší veletrh využití dřeva ve stavebnictví v ČR Počet vystavovatelů: 196 Hrubá výstavní plocha: 9.294m2 Zastoupené země: Belgie, Česká Republika, Estonsko, Francie, Itálie, Kanada, Německo, Nizozemí, Rakousko, Rumunsko, Slovenská Republika a Švýcarsko

Termín a místo konání

24. - 27. 2. 2011
Výstaviště Praha - Holešovice mapa, GPS: Loc: 50°6'30.751"N, 14°25'58.299"E
Otevírací doba Čt - So 10:00 - 18:00, Ne 10:00 - 16:00

Ceny vstupného

Cena vstupenky dospělý 150 Kč
Cena vstupenky od 14,00 happy hour 120 Kč
Cena dětského vstupu do 15 let 10 Kč
K veletrhu DŘEVOSTAVBY bude vydán katalog vystavovatelů - Průvodce oborem a veletrhem, cca
200 společnostní z oboru. Bude k dostání ZDARMA na veletrhu.

Doprovodný program

Salon dřevostaveb ''11 - Ukázka architektury dřevostaveb
Futura Freestyle - Dům na veletrhu ve velikosti 1:1 s půdorysem 7x12m
dům Europanel 2020 - Ukázky a přednášky k pasivním domům roku 2020
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - Křest nové knihy
Pasivní domy, Bydlení snů - Semináře k pasivní výstavbě
PEFC certifikaci lesů a spotřebitelského řetězce - Přednášky k certifikaci lesů
Školící centrum - Představení školícího centra
Dřevěná Stavba Roku 2011 - Vyhlášení soutěže
Energetické úspory a ekologie nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb - Přednášky

Pořadatel a organizátor

TERINVEST s. r. o., veletržní správa
Americká 459/27, 120 00 Praha 2
www.drevostavby.eu, www.terinvest.com


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...