Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ocenění pro obkladové fasádní desky

Společnost PRESBETON Nova s.r.o. získala pro svůj výrobek „Obkladová fasádní deska“ ocenění „Výrobek roku 2016“ v kategorii „Cena odborných škol“. Výsledky byly vyhlášeny 21. dubna 2016 v rámci konání Stavebních veletrhů Brno.

Soutěž stavebních výrobků a technologií – Výrobek roku – pořádá vydavatelství Vega společnost s ručením omezeným. Odbornými partnery soutěže jsou Veletrhy Brno, a.s., Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové, Institut udržitelné výstavby, s.r.o. a časopis Stavebnictví a interiér.

Cílem soutěže je upoutat pozornost na pokrokové výrobky a technologické postupy, které jsou určeny pro stavebnictví a jsou uvedeny na trh Evropské unie, zejména v České republice.

Obkladové fasádní desky PRESBETON s fotokatalytickými vlastnostmi jsou určené pro realizaci odvětrávaných fasád a jejich hlavním pozitivem je šetrnost vůči životnímu prostředí. Dalšími výhodami, které je potřeba zmínit je jednoduchá montáž, bezúdržbovost, dlouhodobá životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům, stálobarevnost a v neposlední řadě pozitivní ovlivnění teplotního režimu uvnitř budovy. Fasádní desky jsou vyráběny z pohledového betonu, čímž skvěle zapadnou do současné moderní architektury.

více na www.presbeton.cz



PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...