Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka mezi flexibilními lepidly Cemix

Na podzim letošního roku se rozšířila produktová řada flexibilních lepidel Cemix o nové Cemix Lepidlo FLEX (375). Toto cementové lepidlo je určené pro lepení všech typů keramických obkladových materiálů a dlažeb včetně materiálů s extrémně nízkou nasákavostí, např. vysoce slinutých dlaždic.

CEMIX pytle 375 2015

Nové lepidlo splňuje kritéria deformovatelnosti S1 a lze ho s úspěchem aplikovat v exteriéru i interiéru na běžné i problematické podklady. Například je vhodné na podklady, u kterých dochází k rozměrovým změnám v důsledku velkého tepelného pnutí (např. vytápěné podlahy nebo osluněné terasy) nebo na dlažby zatěžované pojezdem osobních automobilů, vysokozdvižných vozíků apod. s celkovou hmotností do 3,5 t. Dále je s novým lepidlem Cemix možné obkládat i obtížné podklady jako staré dlažby, betonové prefabrikáty, litý železobeton, sádrokarton, dřevotřískové, cementotřískové desky apod. Nejdříve je ovšem nutné ošetřit plochy spojovacím můstkem Cemix a zajistit tak optimální přídržnost. Práci s novým lepidlem Cemix ulehčuje snížený skluz – zejména při obkládání stěn nebude lepení komplikovat sjíždění dlaždiček dolů.

Lepidlo FLEX (Cemix 375) se stává základním produktem z řady flexibilních lepidel. Doplňuje tak řadu lepidel, která má po změnách normy následující podobu:

Označení a název lepidlatřída
Cemix Lepidlo FORTE (055)C2
Cemix Lepidlo FORTE PLUS (075)C2T
Cemix Lepidlo FLEX (375)C2TS1
Cemix Lepidlo FLEX EXTRA (045)C2TES1
Cemix Lepidlo FLEX EXTRA PLUS (095)C2TES1

Skvělé vlastnosti, jednoduché zpracování, vysoká stálost a pevnost, mrazuvzdornost, využití pro náročnější aplikace. A hlavně vynikající poměr ceny a kvality. Novinka od Cemixu si mezi zákazníky určitě získá velkou oblibu.

www.cemix.cz




 
 
Reklama