Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ukázka práce s broušenými cihlami HELUZ

Cihly, překlady, komíny i stropy HELUZ jsou vysoce variabilním řešením pro každou situaci. Prohlédněte si ryze český stavební materiál s více než 135letou tradicí značky HELUZ a přesvědčte se, že stavět se dá rychle, efektivně a za rozumné peníze!

Postavit nový dům, komín, přistavět podlaží nebo rozdělit místnost příčkou. Víme, jak jsou potřeby stavebníků různorodé, a proto jsme pod značkou HELUZ vyvinuli komplexní cihelný stavební systém. Nejširší sortiment cihelných výrobků v České republice, výhodné ceny a vynikající tepelněizolační vlastnosti.

Cihelný systém HELUZ má nejen vynikající tepelněizolační vlastnosti, ale je také paropropustný, pevný, masivní a zároveň cenově dostupný. Podívejte se na sortiment cihel pro obvodové stěny HELUZ a přesvědčte se, že váš vysněný stavební materiál skutečně existuje! Nabízíme cihly pro obvodové zdivo o tloušťce 250 až 500 mm splňující různé energetické standardy. Nová generace cihelných bloků HELUZ navíc splňuje požadavky na nízkoenergetické a pasivní stavby bez zateplení.




HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.