Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

POROTHERM DŮM Wienerberger – klíč k vašemu bydlení!

Individuální řešení stavby nového bydlení s pomocí profesionálů nikdy nebylo jednodušší. Exkluzivita programu POROTHERM DŮM Wienerberger tkví v nepřeberném množství benefitů, kterými ušetříte váš čas i peníze. Vyberte si z 80 typových projektů se slevou 50%. Zajistíme vám proškolenou stavební firmu, poskytneme kvalitní materiály i záruku ve výši 250.000 Kč. Navíc získáte certifikát kvality od nezávislé společnosti CSI nebo TZÚS.

Pozorně sledujte výhody stavby domu v programu POROTHERM DŮM Wienerberger:

Projekt za půlku!

Vyberte si a s čistým svědomím zakupte jeden z 80 vybraných typových projektů rodinných domů. Od stálic na stavebním trhu, po zbrusu nové varianty stavebního řešení, nad kterými se budete doslova rozplývat. Certifikovaná společnost G SERVIS CZ s.r.o. zabývající se projekcí rodinných domů zaručuje jistotu a zároveň jedinečnost. Jen nyní pro registrované klienty nabízí 50% slevu na projekt.

Kvalita na prvním místě!

Nezapomínejte, že nejdůležitější položkou při stavbě domu je použitý materiál a výběr stavební firmy. Mezi partnery programu POROTHERM DŮM Wienerberger jsou pouze partneři, kteří nabízí přední značky a dodavatele špičkových stavebních materiálů. Současně vždy doporučujeme prověřené a proškolené stavební společnosti, které s těmito materiály pracují, plní termíny i dohodnuté ceny a mají kladné reference. Proto s námi nemůžete vybrat špatně!


Garance – černé na bílém

Chráníme své zákazníky, proto v rámci programu POROTHERM DŮM Wienerberger nabízíme exkluzivní garanční listinu. Ta v případě vyhlášení konkurzu na majetek nebo likvidace stavební firmy v průběhu stavby vašeho domu zajistí, že nová stavební firma získá oprávnění požadovat úhradu prokázaných vícenákladů až do výše 250 000 Kč na převzetí stavby domu.

Certifikát kvality

Chtějte důkaz, že je vše tak, jak jste chtěli… Po dokončení stavby prověří nezávislá společnosti CSI nebo TZÚS veškerá požadovaná kritéria jakosti a při kladném výsledku vystaví certifikát, díky kterému budete moci klidně spát.

Zaregistrujte se k bezplatné konzultaci a začněte využívat výhod časově omezeného programu POROTHERM DŮM Wienerberger ještě dnes – zde.

 
 
Reklama