Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Při objednání cihel HELUZ získáte spotřebiče do vašeho domu

HELUZ připravil na jaro 2015 speciální akci, díky které si můžete vybrat do svého nového domova spotřebiče v hodnotě až 12 000 Kč. Souběžně při řešení hrubé stavby tak můžete přemýšlet nad vybavením domácnosti. Nová pračka, televize, myčka nebo varná deska přijde do vašeho nového domu jistě vhod. Zvlášť, když si spotřebič můžete sami vybrat a dostanete ho zadarmo.

Pokud uvažujete o stavbě rodinného domu, měli byste zbystřit.

Jak získat spotřebiče do nového domova

Nejpozději do 30. března je potřeba se zaregistrovat na webu www.heluz.cz a objednat cihly na svůj rodinný dům. S cenovou nabídkou na stavební materiál od společnosti HELUZ obdržíte slevový kód, který je potřeba spolu s číslem nabídky uvádět při objednání cihel, ať už je objednáváte sami přímo u výrobce, ve stavebninách, nebo je objednává firma, která váš dům bude stavět. Po dodání cihel na váš pozemek za vámi osobně přijede technicko-obchodní poradce firmy HELUZ a předá vám dárkový poukaz, který můžete uplatnit v prodejnách EURONICS na nákup spotřebiče podle vlastního výběru. Pak bude záležet jenom na vás, jestli si pořídíte pračku, nebo myčku, nebo televizi. Každopádně je příjemné dostat jako bonus do svého nového domova nový spotřebič.

 
Speciální akce: při objednání cihel HELUZ - Spotřebič podle vlastního výběru
Při objednání cihel HELUZ získáte poukaz na spotřebič podle vlastního výběru

Spotřebič podle vlastního výběru

Při odebrání cihel HELUZ Family 2in1 nebo Family získáte dárkový poukaz v hodnotě 12 000 Kč, při odebrání cihel HELUZ STI poukaz v hodnotě 7 000 Kč a při koupi cihel HELUZ PLUS broušená získáte poukaz v hodnotě 4 000 Kč. Zatímco se tedy manžel nebo partner stará o hrubou stavbu domu, žena může vybírat a přemýšlet nad vybavením domácnosti. Do svého nového domova si můžete ještě letos zdarma pořídit pračku, myčku, televizi nebo varnou desku a navíc dostanete speciální nabídku na míru na další spotřebiče pro vybavení domácnosti, které si v prodejnách EURONICS vyberete.

Proč stavět z cihel HELUZ

Společnost HELUZ nabízí jako jediná na českém trhu propracovaný cihelný systém pro jednovrstvé obvodové pláště budov s minimální spotřebou energie na vytápění. Při použití cihel Family 2in1 pro obvodové zdivo je to jedna z nejvhodnějších variant pro stavbu rodinného domu. Tyto cihly mají výborné tepelněizolační vlastnosti, dosahují součinitele prostupu tepla U až 0,11 W/m2K (tepelný odpor R = 9,06 m2K/W), což je hodnota, která odpovídá 36 cm silné vrstvě polystyrenu. Při této dokonalé tepelné izolaci si cihly zachovávají po celou dobu životnosti veškeré kladné vlastnosti cihelného zdiva, jako jsou dobré statické a akustické parametry, požární odolnost, přirozená propustnost vodních par a výborná akumulace tepla. Lze z nich stavět pasivní i nulové domy – oboje za použití nových technologií, ale i klasické domy s nízkou spotřebou energie.

Svůj dům si s HELUZem postavila i Bára Špotáková

Z cihel Family 2in1 si v loňském roce postavila svůj rodinný dům ve středních Čechách i olympijská vítězka v hodu oštěpem Bára Špotáková. Cihly s integrovanou tepelnou izolací s nejlepšími tepelněizolačními vlastnostmi na českém trhu zaručí vašemu novému domovu minimální energetickou náročnost a zdravé mikroklima. Při stavbě svépomocí oceníte jednoduché a rychlé provedení hrubé stavby systémem stavebnice.





HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.