Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na Wienerberger fórum 2015

Společnost Wienerberger opět připravila sérii seminářů věnovaných projektování a výstavbě objektů z materiálů Porotherm. Témata přinesou odpovědi na nejčastější otázky, které v přípravě a realizaci staveb řeší odborná stavební veřejnost.


 

Účast na seminářích je bezplatná, avšak počet míst je omezený. Zaregistrovat se můžete prostřednictvím formuláře na stránkách www.wienerbergerFORUM.cz. Akce je akreditována v systému celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA.

Na setkání můžete získat nejen nové informace a podněty, ale vyměnit si také zkušenosti s přednášejícími během společných diskuzí.

Témata Wienerberger fóra

  • Požární odolnost zděných konstrukcí – Co si představit pod jednotlivými kritérii R, E, I a M deklarace PO. Jak používat tabulky. Konstrukční detaily.
  • Tepelná technika – navrhování nákladově optimálních domů – Jak jednoduše navrhovat stavby na vyhláškou požadované nákladové optimum. Jak získat teplo ze Slunce i bez solárních kolektorů. Lze umístit okna až k líci fasády? Proč a kde stavbu izolovat a kde je to již zbytečné. Na které detaily si dát při provádění pozor pro úspěšný test vzduchotěsnosti?
  • Zásady navrhování a provádění střešní krytiny.
  • Vodorovné prutové konstrukce (překlady, průvlaky, věnce) – návrh a provádění. Řešení keramobetonových překladů pro rozpětí větší než 3 m. Jak správně určit optimální typ překladu (průvlaku).
  • Cihly plněné minerální vatou – Vata a voda, problém nebo zbytečná obava? Co všechno dokáží „vatovky“? Statika zdiva z cihel plněných vatou.
  • Praktická ukázka zdění cihel Porotherm T Profi Dryfix.
  • Akustika v praxi – detaily mezibytových stěn.
  • Technické konzultace a diskuse.
Místa a termíny konání
13. 1. 2015České BudějoviceClarion Congress Hotel
Pražská tř. 2306/14, České Budějovice
15. 1. 2015PrahaHotel STEP
Malletova 1141, Praha 9
20. 1. 2015OstravaDK Akord
nám. Slovenského nár. povstání 2012/1, Ostrava - Jih
22. 1. 2015BrnoBoby centrum Alfa a.s.
Sportovní 559/2A, Brno
26. 1. 2015PlzeňParkhotel Plzeň - kongresové centrum
U Borského parku 31, Plzeň
28. 1. 2015Hradec KrálovéKongresové centrum Aldis
Eliščino nábřeží 375/1, Hradec Králové

Pozvánka na Wienerberger fórum 2015



Společnost Wienerberger chce být i nadále spolehlivým partnerem všem profesionálům ve stavebnictví. Toto tradiční setkání pořádáme díky velkému zájmu odborníků ve stavebnictví jak v České republice, tak i na Slovensku.

Připravena jsou atraktivní témata věnovaná cihlám Porotherm T Profi plněných minerální vatou, navrhování staveb s ohledem na statiku a akustiku budov a pálené střešní krytině Tondach.

Prostor budeme věnovat chybám na stavbách, se kterými se můžete setkat v praxi. Představíme doporučení jak chybám předcházet a jak si s nimi poradit přímo na stavbě.

Na setkání uvidíte i praktickou ukázku zdění cihel Porotherm T Profi plněných minerální vatou na zdicí lepidlo Porotherm Dryfix.extra. Vždy klademe důraz nejen na seznámení s technickým řešením detailů, ale především na jejich snadné provedení přímo na stavbě. Díky tomu budete moci využívat optimální návrhy řešení cihlových domů.

V rámci setkání Vás zveme i k tradičním neformálním konzultacím u rautového stolu s našimi odborníky.

Přihlaste se na Wienerberger fórum prostřednictvím formuláře.

Potřebujete poradit např. s vyplněním formuláře pro přihlášení na Wienerberger fórum? Využijte služeb našich zkušených operátorek na lince 844 111 123.

Pozvánka v PDF ke stažení


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...