Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Se šekovou knížkou HELUZ ušetříte za vše potřebné při stavbě rodinného domu

Společnost HELUZ připravila na jarní sezónu speciální šekovou knížku, s níž ušetříte například za okapy, omítku, okna, vzduchotechniku, dveře a vrata, koupelnový sortiment, kuchyně a další výrobky a služby potřebné při stavbě rodinného domu. Šekovou knížku dostane každý, kdo si v letošním roce koupí stavební materiál HELUZ na stavbu rodinného domu.

HELUZ vám dá vždy něco navíc.

Největší český výrobce cihelných produktů HELUZ připravil pro stavitele rodinných domů speciální šekovou knížku, ve které dává k hrubé stavbě z cihel HELUZ ještě něco navíc, například okapy, omítku, mobilní telefon a další.

Šekovou knížku dostává každý, kdo si v letošním roce koupí stavební materiál HELUZ na stavbu rodinného domu. Záleží pak na každém zákazníkovi, pro jaké zvýhodnění nebo bonus se rozhodne a co ve svém domě při stavbě uplatní. Každopádně díky šekové knížce je možné ušetřit desítky tisíc korun.

„Šekovou knížku doveze stavebníkům přímo na jejich stavbu náš technicko-obchodní poradce. Majiteli stavby ji předá a také vysvětlí, jak a kde využít nabízené bonusy právě pro jeho stavbu,“ vysvětluje Miroslav Mařík ze společnosti HELUZ a dodává, že zákazníci pro něj nejsou jenom čísla, ale důležití partneři, kteří si zaslouží péči. V současné době je v šekové knížce nabídka několika firem – Česká spořitelna, Kapitol, Cemix, Bramac, Sulko, Siko, Ekoterm, IQ Domy a projektová firma Erlis. Společnost HELUZ do své šekové knížky vybrala spolehlivé a kvalitní firmy, které svými výrobky a službami pomohou při stavbě rodinného domu.

Při stavbě z cihel HELUZ můžete využít šekovou knížku s nabídkou dalších výrobků a služeb pro vaši stavbu. Díky ní budete mít okna s trojsklem za cenu dvojskla, zdarma tepelněizolační omítku na pokrytí 10–15 m2 zdiva i okapy ke střeše na celý dům a zvýhodněné finanční služby. Nabízí se možnost čerpat slevu na typový projekt rodinného domu či získat luxusní mobilní telefon zdarma.

Bonusy budou dále přibývat, sledujte stránky Šeková knížka HELUZ.

Jak získat šekovou knížku?

  • zakoupením materiálu HELUZ na hrubou stavbu rodinného domu
  • šeková knížka Vám bude dodána naším technicko-obchodním poradcem přímo na stavbu

ZDARMA Vám vypracujeme výpočet materiálového množství z Vašeho projektu, zažádat můžete vyplněním elektronického formuláře Žádost o cenovou nabídku.

V případě zájmu vytvoříme nabídku i na jinou variantu zdiva či překladů než je uvedeno v projektové dokumentaci. Pomůžeme Vám s návrhem kladečského plánu stropní konstrukce, vytvoříme nabídku na komín, zařídíme Vám průkaz energetické náročnosti budovy i požárně bezpečnostní řešení.

Více o dalších službách společnosti HELUZ

Pro výpočet množství materiálu je nutné, aby projektová dokumentace obsahovala čitelné kompletně okótované všechny půdorysy podlaží a všechny řezy popř. pohledy. (V případě, že chcete návrh stropní konstrukce, tak je potřeba i půdorys krovu, tvaru atd.).

Porovnání úspor a nákladů na vytápění pro jednotlivé druhy cihel.



HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.