Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekologická omítka weber.pas aquaBalance, která umí regulovat vlhkost

Weber vyvinul hydrofilní fasádní pastovitou omítku weber.pas aquaBalance, která nevyužívá k ochraně fasády proti nevzhledným řasám žádné biocidní prostředky.

Povrch omítky weber.pas aquaBalance dokáže regulovat vlhkost. Po zvlhčení deštěm nebo rosou se znatelně rychleji vysouší. Vlhkostní režim fasády se udržuje v přirozené rovnováze, takže řasy a plísně zde nenaleznou živnou půdu a fasáda si po dlouhou dobu zachovává hezký vzhled.

Fasáda v rovnováze – princip působení pastovité omítky weber.pas aquaBalance:

  1. Šetrný koloběh vody
    naprostým vynecháním biocidního konzervačního prostředku pro ochranu fasády bráníme s omítkou weber.pas aquaBalance vymývání chemikálií a tím nezatěžujeme zatížení životního prostředí.
  2. Minerální charakter
    weber.pas AquaBalance má zdokonalenou formulaci s výraznějším minerálním charakterem a vyznačuje se výbornou zpracovatelností.
  3. Složka s hydrofilním účinkem
    Inteligentní regulace povrchové vlhkosti bez vymyvatelné tenké vrstvy biocidního konzervačního prostředku má také estetickou výhodu. Neboť fyzikální princip působení kapilárního přijímání a uvolňování vlhkosti se nemění ani po letech. Funguje od prvního dne po celou dobu životnosti fasády. Budovy, které mají na fasádě weber.pas aquaBalance, mají tak hezký vzhled po delší dobu.

Pro ověření těchto unikátních vlastností omítky weber.pas aquaBalance Weber nabízí mimořádnou, časově omezenou prodejní akci do 31. května. Více informací naleznete na: http://www.weber-terranova.cz.

Jak omítka weber.pas aquaBalance funguje? Nahlédněte na video:



Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádní a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.