Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Profesionální zvukoměry

Zvukoměrná technika společnosti Cirrus Research plc. se řadí ke světové špičce v oblasti profesionálních zvukoměrů a systémů měření hluku v životním a pracovním prostředí a v průmyslových aplikacích.

profesionální zvukoměry Cirrus Optimus v třítě 1 a 2

Stěžejními produkty jsou profesionální zvukoměry Cirrus Optimus v třídě 1 a 2.
Přístroje využívají nejmodernější digitální technologie a design průmyslové techniky. Všechny parametry měří přístroje současně, a tím je zajištěno změření všech potřebných parametrů. Tyto zvukoměry jsou ideální pro měření v životním prostředí, pracovním prostředí a v průmyslu pro vývoj, testování a ověřování kvality výrobků. Ke zvukoměrům je dodáváno mnoho příslušenství pro široké spektrum aplikací. Přístroje disponují pamětí až 32GB. Díky této kapacitě pojme přístroj obrovské množství dat.
Nedělejte si starosti, pokud jste si zapomněli vzít na měření flash kartu. Zvukoměr stačí připojit k PC přes USB a nahrát jakákoli data. Samozřejmostí je audio záznam, který lze spustit buď ručně, nebo automaticky. Software NoiseTools pro následné zpracování a detailní analýzu naměřených dat je dodáván bez jakýchkoli licenčních omezení nebo limitů a umožňuje vám instalovat program na tolik PC, kolik potřebujete.

Více o měření hluku
 
 
Reklama