Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nechcete platit nájem a toužíte po bydlení ve vlastním? Vyřešme to

V dnešní době to všichni dobře známe. Vlastní bydlení by mělo být dobrým základem pro založení rodiny. Co si ale budeme nalhávat, není to tak úplně jednoduché.

Při představě vysokých splátek hypotéky a nejistotě na pracovním trhu se radši občas přestěhujeme do pronájmu a doufáme, že přijde vhodná nabídka na bydlení, kterou by náš rodinný rozpočet zvládl. Mezitím ale platíme většinou vysoký nájem, který nám odvádí značnou část příjmů, šetříme kde se dá a vlastní bydlení je v nedohlednu. Většina z nás má představu svého baráčku, kde bude možnost pustit děti na zahradu a pod pergolou si dát šálek dobrého kafe. Postavit v dnešní době dům není tak jednoduché a povětšinou se jedná o časově náročnou činnost (pomineme-li finanční náročnost). Než oběháte všechny úřady, kopnete poprvé do hlíny, dům postavíte, zastřešíte, vybavíte a vymalujete, uběhne většinou minimálně rok. Prozatím ale stále bydlíte v nájmu a platíte a platíte.

Projektanti našli řešení

Projekční kancelář G SERVIS CZ, která je známá rozmanitou nabídkou typových projektů, přichází s exkluzivní nabídkou stavby rodinného domu, který lze postavit již za dva měsíce a zaplatíte za něj formou hypotečního úvěru od 3 900 Kč měsíčně. Nevěříte?

Jedná se o kvalitní dřevostavbu rodinného domu Studio, který je sice menších rozměrů, ale plně vyhovuje nárokům na moderní bydlení. Je doporučován jako startovací rodinné bydlení, ale také jako bydlení pro seniory, takže ho časem můžete přenechat svým rodičům či prarodičům. Ti totiž postupem času začnou řešit menší bydlení než to, ve kterém aktuálně žijí, a rodinný dům Studio jim bude plně vyhovovat, stejně tak jako mladé rodině v začátcích.




Rychlá a kvalitní výstavba bez kompromisů

Výstavba domu probíhá doopravdy bleskově. Vždyť jenom hrubá, zvenčí dokončená stavba je hotová již do 3 týdnů od objednání! Dodávka domu „na klíč“ pak do 2 měsíců od objednání. A dodávkou „na klíč“ je doopravdy myšlena kompletní dodávka. Od základů, přes zateplení, okna, parapety, dveře, elektroinstalaci, vytápění, podlahy, obklady, sanitu až po střešní krytinu. A navrch vám dodavatel vymaluje!

Levně bydlet prostě jde

Postavit dům Studio vás tak vyjde na 1,19 milionu korun, a to je jistě v této době jedna z nejvýhodnějších nabídek na trhu. Pokud si k tomu ještě přičtete centrální vysavač Husky zdarma či návrh koupelny ve 3D také zdarma, není o čem přemýšlet. Minimálně se můžete zeptat, to také nic nestojí!

www.vybersidum.cz

STUDIO A exteriér
STUDIO A exteriér
STUDIO A exteriér markýza


G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...