Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Univerzální nůžky do domácnosti i na zahradu

Společnost Fiskars věnovala do letní fotosoutěže portálu ESTAV.cz nůžky na živý plot se zubovým převodem. Nyní Vám představujeme další produkt, který slaví jubileum.

Klasické oranžové nůžky Fiskars byly vůbec prvními nůžkami na světě s plastovou rukojetí
Klasické oranžové nůžky Fiskars byly vůbec prvními nůžkami na světě s plastovou rukojetí

Ostré kvalitní univerzální nůžky najdou své upotřebení nejen v domácnosti, ale i v kanceláři či na zahradě. Je možné je použít pro střih řady materiálů, jako je papír, provaz, nebo kůže, ale i při zástřihu květin.

Málokdo ví, že oranžové nůžky Fiskars Classic způsobily před padesáti lety převrat v každodenní praxi stříhání, neboť byly vůbec prvními nůžkami na světě s plastovou rukojetí. Nejen že byly lehčí, pohodlnější a snadněji ovladatelné, oproti těžkým kovovým nůžkám, ale také znamenaly významný krok vpřed ve střižném výkonu. Od té doby se univerzálních nůžek Fiskars Classic s oranžovými madly prodala více než miliarda. Můžete je nalézt kdekoli – od kuchyňského šuplíku v domě babičky až po Muzeum moderního umění v New Yorku.

Nejen samotné nůžky, ale i jejich výrobce společnost Fiskars má zajímavou historii. Společnost byla založena v roce 1649. Je vůbec nejstarší společností ve Finsku a je předním světovým dodavatelem značkových spotřebitelských výrobků pro domácnost, zahradu a pobyt v přírodě. Skupina Fiskars se pak může pochlubit silným portfoliem uznávaných mezinárodních značek, jako jsou Fiskars, Gerber či Iittala.

 
 
Reklama