Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chystáte se zúčastnit veletrhu MONDIAL DU BATIMENT v Paříži?

CzechTrade včera do projektu NOVUMM KET zařadil stavební veletrh ve Francii MONDIAL DU BATIMENT v termínu 6.11. - 10.11. 2017. Vystavovatelé mohou žádat o podporu.

Petr Kraselovský, ředitel Odboru fondů EU agentury CzechTrade
Petr Kraselovský, ředitel Odboru fondů EU agentury CzechTrade

"Doufejme že se podaří získat dostatek firem především těch 5 na společnou expozici, což je klíčová podmínka k realizaci podpory účasti na každém veletrhu v NOVUMMs projektech", říká Petr Kraselovský, ředitel Odboru fondů EU agentury CzechTrade a doplňuje, že na webu CzechTradu budou informace publikovány do konce týdne.

O podmínkách podpory jsme informovali i v článku k Aquathermu Nitra, kde jsou mimo jiné i dvě základní otázky: Jak se přihlásit a jak je to se stavbou expozice:

Kdo zajišťuje stavbu expozice?
Stavbu společné expozice zajišťuje CzechTradem vysoutěžený dodavatel, stavby individuálních expozic si firmy buď zajišťují samy, nebo mohou po dohodě využít vysoutěženého dodavatele pro společnou expozici.
Jak se má MSP hlásit a co má splnit?
Každý jednotlivý žadatel o účast (MSP) se může hlásit pomocí Přihlášky, která je k dispozici tak jako ostatní dokumenty na https://www.czechtrade.cz/programy-eu/oppik a dále v jednotlivých projektech, a to buď poštou na adresu CzechTrade anebo datovou schránkou.

 
 
Reklama