Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Neodkládejte přihlášení na Stavební veletrhy Brno 2016

Termín konání letošních Stavebních veletrhů na Výstavišti v Brně je od středy 20. do soboty 23. dubna. Dřívější přihlášení na veletrh přináší vystavovatelům větší možnost výběru plochy.

Neváhejte a přihlaste se na Stavební veletrhy co nejdříve. Veletrhy Brno nabízí osvědčený model systému výběru plochy, kdy cena plochy závisí na vaší volbě umístění výstavního stánku v pavilonu. Co se týká cenových podmínek, pak cena volné plochy je stanovena na 1.035,- Kč/m2, cena kryté plochy se pohybuje dle vybrané zóny v pavilonu od 1.380,- Kč/m2.

„Jsem velmi rád, že po několika nelehkých letech můžeme pro rok 2016 již nyní hlásit meziroční nárůst počtu přihlášených firem o 28 % k datu 10. ledna. Za touto pozitivní skutečností stojí jak lepšící se ekonomická situace ve stavebnictví, tak i nové cenové podmínky, které se v roce 2015 osvědčily a teď lákají další nové vystavovatele. Nesmím opomenout ani návrat firem, které se na veletrhu v posledních dvou letech neprezentovaly,“ řekl Ing. Radim Tichý, ředitel Stavebních veletrhů Brno.

Zaměření Stavebních veletrhů pokrývá prakticky všechny oblasti stavebnictví – realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce – a technického zařízení budov.

Více informací o účasti na Stavebních veletrzích naleznete ZDE.



Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama