Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vhodné osvětlení do domácnosti na Stavebním veletrhu Brno

V roce 2016 se projekt uskuteční v samostatném pavilonu M, který se nachází v bezprostřední blízkosti pavilonu F, kde budou umístěny expozice výrobců nábytku a vybavení interiérů.

První ročník projektu „Jak si vybrat vhodné osvětlení do domácnosti“ zaujal a přilákal velké množství návštěvníků – více než 15% z nich jej hodnotilo jako velmi zajímavý a přínosný.

V roce 2016 dojde z důvodu jeho rozšíření o nové místnosti, audiovizuální techniku, řídící systémy a další atraktivní témata k jeho přesunu do samostatného pavilonu M s rozlohou přes 300 metrů čtverečních. Návštěvníci si opět budou moci vše v reálných podmínkách vyzkoušet. Chybět nebude ani doprovodný program a poradenské centrum.

Projekt je také jedinečnou možností pro všechny výrobce světel a svítidel. Více o možnosti prezentace v tomto jedinečném projektu (pdf) naleznete v přiloženém dokumentu.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama